Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a țipat la copii în sala de judecată! De ce a izbucnit în văzul tuturor

Laurențiu Reghecampf a țipat la copii în sala de judecată! De ce a izbucnit în văzul tuturor

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au întâlnit luni la tribunal. Impresara susține că nu va trece cu vederea gestul pe care l-a făcut Reghecampf față de copiii lor.

Revederea cu tatăl lor a avut loc  după un an de zile, spune fiul său Bebeto și cu Sarah Dumitrescu, fiica vitregă. Aparent, Laurențiu ar fi avut un moment de furie când i-a văzut.

Ce s-a întâmplat în sala de judecată a povestit chiar Anamaria Prodan.

Anamaria Prodat: „ Reghecampf a țipat la copii în sala de judecată!”

Cei doi, încă soți (divorțul nefiind concluzionat), au stat față în față după o lungă perioadă în care nu s-au mai văzut. Tensiunea a plutit în sala de judecată de la Buftea.

Impresara a venit însoțită de fiul cel mic al lor, Bebeto și de Sarah Dumitrescu, fiica vitregă a antrenorului. Anamaria Prodan spune că Reghecampf nu a stat mai mult de 5 minute cu ei de vorbă și că ar fi țipat la ei.
Ea a precizat că Reghecampf a avut o atitudine dură față de mezin, Bebeto și că l-ar fi întrebat de ce nu e la școală, iar fiicei sale, Sarah i-a spus că are la mână un ceas cumpărat chiar de el.

”A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 min cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților unde, eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo. A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan nu-l mai recunoaște pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan spune că „nu-l mai recunoaște pe Laurențiu Reghecampf, căci ceea ce este astăzi nu are nicio legătură de ceea ce era el în trecut.”

Vedeta a mărturisit aceleași surse că e cea mai urâtă variantă a lui, la momentul de față și că nu-i vine să creadă în ce scandal uriaș este implicată familia ei, în special trauma emoțională pe care o trăiesc copiii lor. Ea a mai precizat că a ajuns de râs și să fie arătat cu degetul de mai marii din lumea fotbalului:

”Ceea ce vedeți dvs și noi azi, nu are legătură cu soțul meu și tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Există Evoluții pe orizontală și verticală. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf! Nu poate mai mult. Azi am primit actele de la Judecătorie unde ordonanța președințială i-a fost respinsă de către Judecătoria Buftea. Cerea să nu mai fac publice problemele din căsnicie, să nu-i mai pronunț numele și nu mai fac dezvăluiri care-i lezează imaginea în fotbal și societate. Dar ce să vezi?! Că tot fotbalul internațional râde de el”, a mai zis ea”, a mai spus Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: