Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, despre „căsătoria” cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan!

Laurențiu Reghecampf, despre „căsătoria” cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan!

Un mesaj postat de Laurențiu Reghecampf a devenit viral. Se pare că în respectiva postare se vorbește despre o căsătorie. Bineînțeles, postarea este mai degrabă o paralelă între ceea ce a trăit până acum și relația care acum îl face fericit. Adică, povestea din trecut cu Anamaria Prodan vs. relația actuală cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf, despre „căsătoria” cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan!

Se pare că Reghe are planuri de nuntă cu iubita lui, Corina. Cei doi au și un copil împreună, al treilea fiu pentru Laurențiu și primul pentru Corina. Antrenorul de la Universitatea Craiova a postat un video sugestiv pe Instagram, un fel de atenționare chiar și pentru el, în ceea ce privește alegerea unei femei pe care o vrei drept soție.

„Cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei în viață ta este cu cine te căsătorești. Mulți oameni spun dar îl iubesc, o iubesc. Și da, este admirabil să o iubești, dar îți place de ea? Asta e diferența. Se spune că se atrag contrariile. Și da, se atrag, dar nu rezistă prea mult timp.

Găsește pe cineva cu care să îți pună vânt în pânze. Asta e important”, se arată în videoclipul postat de partenerul Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Laurențiu Reghecampf, despre „căsătoria” cu Corina Caciuc și divorțul de Anamaria Prodan!

Din cauză că se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan, Reghe nu are cum să se căsătorească cu iubita lui. Chiar la începutul lunii aprilie a avut loc prima înfăţişare a celor doi la tribunal pentru divorţ. „Când m-a văzut la tribunal, nu putea să se uite la mine. L-am luat eu mai tare și apoi ne-a bufnit râsul pe amândoi.

Doi oameni care se urăsc nu râd unul cu celălalt. Pentru că nu puteam să vorbim în sala de judecată, îi scriam: Să nu uiți niciodată că te iubim enorm. Îi trimiteam, el se uita și râdea. Cred că trebuie să se termine frumos, oricum ar fi. Încă mai am cumva o răutate așa, care e omenească.

Dacă eram perfectă, eram Dumnezeu, dar pe urmă îmi dau seama și să știi că îi scriu înapoi: Tati, orice ai fi făcut, încearcă să te îndrepți, încearcă să găsești drumul bun pe care tu îl meriți, că tu ești un om bun în esență”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: