Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf, despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”

Laurențiu Reghecampf, despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit de ce a acceptat să își reînnoiască jurămintele cu Anamaria Prodan, chiar vara trecută. Așa a sărbătorit cuplul cei aproape 15 ani de mariaj, deși antrenorul s-ar fi aflat deja într-o relație cu noua iubită. A spus că nu se aștepta la un asemenea eveniment.

Iată prima reacție a lui Laurențiu Reghecampf după ce, vara trecută, alături de Anamaria Prodan, și-a jurat din nou iubire în fața lui Dumnezeu cu impresara. În podcastul ”Acasă la Măruță” al lui Cătălin Măruță, Laurențiu Reghecampf a povestit cum s-a întâmplat reînnoirea jurămintelor cu Anamaria Prodan.

Antrenorul de la Craiova nici nu ar fi știut de eveniment, care a fost organizat de la un capăt la altul de Anamaria Prodan. Impresara s-a ocupat de biserica, invitați, ținute, dar și de presa care a transmis evenimentul pe Tv.

Laurențiu Reghecampf, prima reacție despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf nu a bănuit nicio secundă ce urma să se întâmple. Antrenorul a susținut că Anamaria Prodan ar fi pus la cale evenimentul pentru a-l avea la mână. Antrenorul susține că i-ar fi spus a doua zi că dorește să o părăsească.

Laurențiu Reghecampf a povestit că se întorsese din Emirate Arabe cu o seară înainte, în jurul orei 20:30. A doua zi, încă de la primele ore ale dimineții, ar fi aflat de reînnoirea jurămintele. Abia atunci a aflat și că peste 200 de persoane îl așteaptă la eveniment.

Laurențiu Reghecampf s-a declarat surprins și de faptul că, atunci când a intrat în biserică, a văzut și mai multe camere de filmat.

”Știam că facem lucrul ăsta, dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf: ”Băi, Ana, nu ai cum să faci o asemenea țigănie”

Când a conștientizat ce se întâmplă, Laurențiu Reghecampf i-ar fi spus soției sale că nu e de acord cu acest pas. Atunci, Anamaria Prodan i-ar fi spus că trebuie să sune fiecare invitat pentru a anunța că evenimentul se anulează.

Dar Laurențiu Reghecampf nu a fost de acord cu o astfel de abordare, așa că a dat curs evenimentului.

”Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine. Ea a vrut lucrul ăsta. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat.

Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, la podcastul lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: