Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”

Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”

GALERIE FOTO (4)

Laurențiu Reghecampf Jr. i-a transmis un mesaj dureros tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare. Fiul lui Laurențiu Reghecampf a postat o poză alb-negru alături de părintele său, prin care a l-a anunțat pe acesta că „a murit” pentru el.

UPDATE 14:00 Fiul lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că, de fapt, nu el a fost cel care a postat acel mesaj dur la adresa antrenorului. Aparent, contul lui a fost spart de hackeri și că aceștia au fost cei care au pus mesajul „Ai murit pentru mine”.

Evident, această acțiune a lui Bebeto e privită cu mult scepticism, dat fiind faptul că se știe cât de vehement este acesta vizavi de zvonurile de amantlâc care-l privesc pe tatăl său. Mulți cred că acesta a regretat mesajul dur postat și a inventat această scuză cu contul spart.

Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”

Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul despre de despărțirea de Anamaria Prodan, mama copiilor lui. A apărut în presă informația cum că antrenorul lde la Craiova ar urma să aibă un copil cu presupusa amantă.

Iată că, la scurt timp apare și mesajul dureros transmis de către fiul său Laurențiu Reghecampf. Bebe, așa cum îi zic părinții, scrie într-o postare în care apare alături de părintele său un mesaj dureros la adresa tatălui: „Ai murit pt. mine”

Se prea poate ca mesajul să vină ca o reacție a lui Bebe, așa cum îl știe toată lumea pe Laurențiu Reghecampf Jr., după ce tatăl său ar fi anunțat oficial despărțirea de mama lui, nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan.

În postare au primit tag și ceilalți copii ai cuplului Reghecampf.

Mesajul a fost comentat chiar de mama lui Bebe, nimeni alta decât Anamaria Prodan. Impresara a încercat să tempereze lucrurile, spunându-i că „tatăl lui este într-un moment greu al vieții”.

 

Laurențiu Reghecampf, tată din nou?

Și în acest fel, par tot mai adevărate zvonurile că Laurențiu Reghcampf va fi tată din nou. Presupusa iubită a soțului Anamariei Prodan ar fi însărcinată în trei luni. Se pare că în timp ce impresara a încercat din răsputeri să păstreze imaginea de familie fericită, antrenorul Craiovei își clădea o nouă viață alături de o tânără din Deva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: