Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat. Când vine micuțul pe lume

Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat. Când vine micuțul pe lume

astrograma laurentiu reghecampf

Deși se află în plin divorț cu Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Antrenorul va deveni tătic de băiat pentru a treia oară. Când va naște iubita sa și ce legătura are copilul cu părinții lui Reghe.

Laurențiu Reghecampf, din nou tată de băiat

Laurențiu Reghecampf este cu siguranță în culmea fericirii. Conform surselor cancan.ro, iubita sa este însărcinată în 12 săptămâni și a aflat deja sexul bebelușului. Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată de băiat. Iubita sa ar urma să nască în anul care vine, mai precis în luna mai, aproximativ între zilele de 15-20. La un calcul simplu, zodia viitorului copil al lui Laurențiu va fi zodia taur, exact ca și părinții antrenorului.

Potrivit zvonurilor apropiaților sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Științific vorbind, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Acest lucru este preconizat peste câteva zile, mai exact vineri! Rămâne ca cei doi să se hotărască și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

Anamaria Prodan se mută în America

În urma scandalurilor din cauza divorțului de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan vrea să se mute din România pentru a-și proteja copii, în special pe mezinul familiei, Bebeto. Ea a afirmat că se va muta în America pentru ca Bebeto să urmeze aceleași școli la care au mers și surorile sale mai mari.

Un motiv pentru care ea își dorește ca fiul ei să studieze departe de România sunt gurile rele. Anamaria Prodan a declarat că nu av renunța la Dubai și va merge acolo cât de des poate, deoarece are afaceri în desfășurare.

Noi o să ne mutăm în America, dar o să stăm și la Dubai. Bebe (n.r. – Laurențiu Reghecampf junior, pe care membrii familiei îl alintă Bebeto) o să meargă pe urmele surorilor lui, care la 14 ani au făcut boarding school în America.

El își dorește să plece pentru că lumea e rea, copiii sunt răi, oamenii vorbesc, așa că mai bine pleacă. Vrem să trăim frumos, fără să dăm peste niște neaveniți fără școală, care vin să comenteze.”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Etichete: