Redactia.ro
Home » Știri » Laurențiu Reghecampf vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor la proces. Anamaria Prodan a răbufnit

Laurențiu Reghecampf vrea să îl cheme pe Dan Alexa ca martor la proces. Anamaria Prodan a răbufnit

În ultima etapă a procesului de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, un nou aspect a fost adus în atenția publicului: posibilitatea chemării antrenorului Dan Alexa în instanță pentru a depune mărturie cu privire la relația sa cu impresara. Această mișcare, aparent strategică, ar fi fost inspirată de strategia folosită anterior de avocații lui Reghecampf în cazul martorului Corina Caciuc.

În timpul audierilor anterioare, Corina Caciuc a fost chemată ca martor în proces, iar acum, se pare că avocații lui Reghecampf ar dori să aplice o tactică similară, chemându-l pe Dan Alexa pentru a susține poziția lor. Informația a fost vehiculată în presă și a stârnit reacții diverse în mediul public.

Ce spune avocatul Anamariei Prodan

Oleg Burlacu, avocatul Anamariei Prodan, a negat însă această posibilitate, declarând că aceasta este doar o speculație menită să atragă atenția și că un martor precum Dan Alexa nu ar avea relevanță în procesul care vizează dovedirea culpei exclusive a lui Reghecampf în destrămarea familiei. Burlacu a subliniat că instanța a decis deja audierea a doi martori, niciunul dintre aceștia nefiind Dan Alexa.

„Martorii ce vin în instanță sunt, în prealabil, încuviințați de judecător! În procesul de divorț dintre soții Reghecampf, instanța deja s-a pronunțat cu privire la audierea a doi martori, câte unul pentru fiecare soț! Ori, domnul Dan Alexa nu este menționat. Așa că informația sau o eventuală dorință a domnului Reghecampf de a-l aduce martor pe domnul Alexa este imposibilă.

Prin urmare, e doar o speculație ieftină posibilitatea de a ajunge domnul Dan Alexa martor în acest proces! Și nici nu ar avea utilitate un astfel de martor, întrucât în această fază a procesului se urmărește dovedirea culpei exclusive a domnului Reghecampf în destrămarea familiei Reghecampf – Prodan și nu fostele transferuri la echipele unde antrenorul a evoluat, FC Astra Giurgiu, Dunărea Călărași, Rapid sau peste tot unde antrena domnul Dan Alexa. Doar într-un asemenea proces ar fi util domnul Alexa ca martor!”, a declarat avocatul Oleg Burlacu, în exclusivitate pentru Click!

La rândul său, Anamaria Prodan a răbufnit

La rândul său, Anamaria Prodan a refuzat să comenteze speculațiile, afirmând că este concentrată pe activitățile sale profesionale și pe evenimentele viitoare, în special organizarea unei gale de box la Craiova, alături de partenerul său, Ronald Gavril. Ea a evitat să intre în detalii legate de procesul de divorț și a sugerat că aceste aspecte ar trebui discutate cu avocatul său, Oleg Burlacu.

„Despre ce este vorba acum? De Reghiță? Nu ne interesează subiectul. Nu am auzit de el. Eu sunt Anamaria Prodan și nu pot da valoare chiar așa oricui! Am atâta treabă încât nu-mi văd capul!

Organizez alături de iubitul meu Ronald Gavril cea mai puternică gală de box din România, la Craiova pe 17 mai, la Sala Polivalentă. Iubitul meu luptă pentru centura mondială WBC Latino.

Nu am timp să comentez prostiile astea, venite din partea cuiva care nu are credibilitate nici cât negru sub unghie. Sita cerne campionii de neghină. Avocatul meu vă poate declara orice doriți să aflați. Avocatul meu Oleg Burlacu vă stă la dispoziție cu problemele legate de aceste subiecte” a declarat pentru aceeași sursă.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal

Între timp, în presă au apărut informații privind faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi urmărit penal pentru violență în familie, după un incident în 2022, iar surse din anturajul fostului cuplu au dezvăluit alte detalii despre procesul de divorț, inclusiv despre sumele de bani împrumutate de la Ionela Prodan, mama Anamariei Prodan, și despre posibila angajare a lui Reghecampf la echipa Rapid.

Încheind, acest caz tumultos și controversat continuă să stârnească interesul publicului, atât prin aspectele sale juridice cât și prin implicațiile sale în lumea sportului și a divertismentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: