Redactia.ro
Home » Monden » Laurette ajunge pe masa de operații, după bătaia încasată la hotel. Ce au mai descoperit medicii

Laurette ajunge pe masa de operații, după bătaia încasată la hotel. Ce au mai descoperit medicii

După bătaia încasată la hotel, Laurette ajunge pe masa de operații. Vedeta TV se resimte grav după incidentul grav, ce s-a petrecut pe data 9 martie, într-o cameră de hotel din centrul Capitalei. Viața mulatrei a fost pusă în pericol din cauza loviturilor primite de la băbatul cu care s-a întâlnit.

Laurette se află încă în stare de șoc, după bătaia încasată la hotel! Mai mult, mulatra se confruntă și cu o stare fizică deloc de ignorant. Rănile suferite de vedeta TV se vindecă greu. Șocant este și că majoritatea loviturilor îi pun și viața în pericol, o arată chiar raportul medicilor, după o noapte întreagă în care au ținut-o sub observații.

Cu toate acestea, bărbatul care a rănit-o fără milă pe Laurette este încă în libertate, chiar dacă vedeta a decis să îi facă o plângere penală. Mulatra susține că agresorul ar fi atras-o într-o capcană bine pusă la punct.

Laurette ajunge pe masa de operații, după bătaia încasată la hotel

Raportul medicilor scoate la iveală o lungă listă de diagnostice care demonstrează că Laurette a fost bătută fără pic de milă de agresorul ei, care a chinuit-o pe vedetă în camera de hotel.

În scrisoarea medicală a doctorilor, figurează următoarele afecțiuni: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept.

Rezultatul a venit în urma unor investigații medicale extrem de riguroase, mai ales că vedeta a suferit și lovituri la cap, răni ce îi pot pune viața în pericol.

Mai mult, deplasarea implantului mamar presupune ca Laurette să ajungă pe masa de operații, pentru ca acesta să fie repus în poziția inițială și naturală. Totodată, în eventualitatea apariției vreunul hematom în zona rănită, mulatra poate dezvolta și alte complicații grave.

După cum și analizele o arată și nu se mai poate îndoi nimeni, Laurette a fost victima unei agresiuni de o violență ieșită din comun. Este nevoie de mult timp ca rănile fizice, dar și cele psihice, să se vindece.

Agresorul lui Laurette, încă în libertate

La acest moment, anchetatorii au început să își pună întrebări și privind starea agresorului lui Laurette din seara respectivă.

În prezent, se ia în calcul și consumul de substanțe interzise de către bărbat, fapt ce i-ar fi putut cauza această izbucnire violentă, dar și starea de calm de după incident, odată ce polițiștii au reușit să pătrundă în camera de hotel în care s-a consumat episodul groaznic.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: