Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, bătută de un bărbat în centrul Capitalei! Artista a ajuns la INML

Laurette, bătută de un bărbat în centrul Capitalei! Artista a ajuns la INML

GALERIE FOTO (3) Laurette, bătută de un bărbat în centrul Capitalei! Artista a ajuns la INML

Laurette a fost bătută seara trecută, în centrul Capitalei, de către un bărbat. Totul s-a întâmplat într-un hotel de trei stele, iar vedeta a ajuns la poliție. 

Laurette, bătută de un bărbat în centrul Capitalei

Laurette trece prin clipe cumplite după ce, în urmă cu o seară, a fost agresată de un bărbat în centrul Capitalei.  Totul s-a întâmplat într-un hotel de trei stele, iar vedeta a ajuns la poliție cu lovituri la mână. Atât avocatul artistei a făcut declarații șocante despre ce s-a întâmplat.

Avocatul a precizat că agresiunea a fost una de violență destul de mari, iar acum ea încearcă să se refacă, fiind foarte speriată de tot ce s-a întâmplat. După ce a ajuns la poliție, avocatul lui Laurette a precizat că împreună cu aceasta a mers la INML, pentru a scoate un certificat medico-legal în urma agresiunii fizice la care vedeta a fost supusă noaptea trecută.

”Nu pot să vă spun foarte multe amănunte deoarece nu este cunoscut care e motivul care a degenerat această agresiune la care a fost supusă Laurette. A fost un atac spontac care a luat-o prin surprindere, am fost cu ea la poliție aseară. Am putut să constat și eu acele urme de violență. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți”, a spus avocatul lui Laurette la Xtra Night Show.

Laurette, bătută de un bărbat în centrul Capitalei! Artista a ajuns la INML

Vlad Hosu, avocatul acesteia, a mai precizat că mai mulți martori au auzit țipete teribile în hotel și ei au avertizat poliția, care a ajuns de îndată pentru a liniști spiritele.

Cine este bărbatul care a agresat-o pe Laurette

Administratorul a auzit țipete de femeie răzbătând dintr-o cameră a hotelului și a chemat Poliția. În camera respectivă se afla Laurette cu un domn. Nu se știe încă identitatea acestuia, însă între cei doi a avut loc o bătaie în toată puterea cuvântului. Hotelul de trei stele, unde s-a petrecut incidentul, este o clădire veche situată pe Lipscani.

Alertați de administratorul imobilului, Polițiștii de la secția 10 au ajuns la fața locului la ora 21.30 și i-au condus pe cei doi scandalagii la secție pentru declarații. Respectivul bărbat prezenta echimoze la gură și un dinte lipsă, iar Laurette avea vânătăi pe tot corpul.

”Nu se știe motivul care a generat această agresiune. A fost un atac spontan, care a luat-o prin surprindere. Am fost cu ea la Poliție marți seară. Ea are urme de violență la nivelul corpului pe mai multe părți. Sângele care se vedea pe persoana de sex masculin era al lui Laurette. A fost o violență destul de gravă. Psihic este destul de grav. Mai sunt alte persoane care au sunat la 112 și care au fost alertate de strigătele lui Laurette. Vrem să analizăm o altă încadrare puțin mai gravă decât cea de agresiune. Marți noapte ne-am prezentat la INML, azi vom merge din nou”, a mai declarat avocatul mulatrei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: