Redactia.ro
Home » Monden » Laurette, declarații despre relația cu Ion Țiriac. „Este adevărat că domnul Ion Țiriac mi-a oferit o mașină”

Laurette, declarații despre relația cu Ion Țiriac. „Este adevărat că domnul Ion Țiriac mi-a oferit o mașină”

Laurette a vorbit despre relația pe care o are cu multimilionarul Ion Țiriac. Vedeta a mărturisit care este de fapt situația dintre cei doi având în vedere zvonurile care circulă prin Capitală cum că ar forma un cuplu.

Laurette a recunoscut că a primit o mașină de la Ion Țiriac

Laurette a acordat un interviu în care a vorbit pe larg despre legătura pe care o are cu celebrul tenismen. Mulatra s-a destăinuit spunând că acesta i-a oferit o mașină pentru a putea filma clipul noii ei piese. Laurette a afirmat că între ea și Ion Țiriac este doar o simplă relație de prietenie.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!„, a povestit Laurette.

Cu cine se iubește Laurette de fapt

Laurette a mărturisit că domnul Ion Țiriac este un adevărat domn respectuos, dar inima ei este deja cedată lui Magaye Gueye, fotbalistul de care s-a îndrăgostit și cu care are planuri mari de viitor. Rămâne de văzut unde va duce povestea de iubire a celor doi proaspeți îndrăgostiți.

Ion Țiriac este un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic. (…) Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București.„, a mai adăugat Laurette.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: