Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pârva, în sala de sport împreună cu fiul său. Imagini rare cu soția și băiatul lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva, în sala de sport împreună cu fiul său. Imagini rare cu soția și băiatul lui Ștefan Bănică jr.

GALERIE FOTO (2) Lavinia Pârva, în sala de sport împreună cu fiul său

Lavinia Pârva, în sala de sport împreună cu fiul său. De când a devenit mămică, Lavinia Pârva a lăsat cariera muzicală pe locul 2, pentru a avea grijă de fiul ei, Alexandru. Artista este foarte discretă cu viața ei personală, postând rareori poze cu micuțul, preferând să îl ține departe de ochii curioșilor. Recent, partenera lui Ștefan Bănică Jr. a postat pe Instagram un video în care îl arată pe fiul ei.

Lavinia Pârva, în sala de sport împreună cu fiul său. Imagini rare cu soția și băiatul lui Ștefan Bănică jr.

Cum s-a filmat Lavinia Pârva cu fiul său. A devenit mămică pentru prima oară, în urmă cu doi ani, iar de atunci se dedică în permanență băiatului său. De asemenea, Lavinia Pârva a devenit, de curând, și o femeie de afaceri, având propriul său business. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis un site de haine, având un succes imens.

Artista și-a dorit foarte mult un copil, urmând numeroase tratamente pentru a rămâne însărcinată. Astfe, dorința i-a fost îndeplinită și a adus pe lume un băiețel minunat, pe Alexandru. Acum se poate declara o femeie împlinită, având o cariere de succes, dar și o familie frumoasă. Deși nu a postat deseori poze cu fiul său, în ultima perioadă, vedeta a publicat mai mult imagini cu Alexandru, dar tot îi ferește chipul. Recent, Lavinia a publicat un clip video pe Instagram, în care se poate observa că artista și fiul ei sunt extrem de fericiți și fac o echipă adevarată în sala de sport. În imagini se poate vedeta că iubita lui Ștefan Bănică Jr. face exerciții, iar Alex este foarte atent la mama lui.

Lavinia impreuna cu fiul sau

Lavinia Pârva, mândră de fiul ei

Invitată într-o emisiune tv, Lavinia Pârva a vorbit deschis despre copilul său, precizând că este un băiat foarte inteligent. „Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru’ povestea Lavinia Pîrva în urmă cu câteva luni.

Fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. este pasionat de muzică, iar părinții lui sunt extrem de mândrii de acesta. Artista a mai spus că fiul ei are ureche muzicală și cu siguranță va urma o carieră în domeniul muzicii. „De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura. Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.r. – Ștefan Bănică Jr de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică’, a mai povestit artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: