Redactia.ro
Home » Monden » Cum menține Lavinia Pârva flăcara iubirii aprinsă. Secretul căsniciei fericite alături de Ștefan Bănică jr.

Cum menține Lavinia Pârva flăcara iubirii aprinsă. Secretul căsniciei fericite alături de Ștefan Bănică jr.

GALERIE FOTO (7) Cum menține Lavinia Pârva flăcara iubirii aprinsă.

Lavinia Pârva a spus adevărul. Sunt împreună de aproape 8 ani și au împreună un băiat minunat. Lavinia și Ștefan Bănică Jr. formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc și multă lume este curioasă să afle care este secretul relației lor.

Cum menține Lavinia Pârva flăcara iubirii aprinsă. Secretul căsniciei fericite alături de Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pârva a spus adevărul. Artista trăiește o poveste de dragoste de aproape 8 ani alături de Ștefan Bănică jr. și au împreună un copil. Multă lume se întreabă care este secretul căsniciei lor și cum reușesc să păstreze flacăra iubirii dintre ei. Viața artistei s-a schimbat radical după venirea pe lume a lui Alexandru. După ce s-a luptat cu kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii, Lavinia a învățat să-și împartă viața de familie și carieră.

Bruneta investește în educația celui mic, dar în același timp își împarte și timpul cu soțul său și afacerii pe care o deține. Cu toate astea, Lavinia nu s-a neglijat și are grijă să arate întotdeauna impecabil. Zilele trecute, paparazzi Click.ro au surprins-o pe soția lui Ștefan Bănică Jr. când ieșea dintr-un salon de înfrumusețare. Îmbrăcată într-un haorac lejer, cu pantaloni largi și șapcă, bruneta arăta senzațional. Așa se poate explica faptul că Ștefan este la fel de îndrăgostit de artistă ca în prima zi.

Într-un interviu mai vechi, artistul a declarat că pandemia l-a apropiat mai mult de familie, petrecând mult mai mult timp cu cei trei copii ai săi. „Pandemia mi-a ‘dăruit’ timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus Ștefan Bănică Jr.

Cum se ascundeau Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva

Stefan și Lavinia se concentrează foarte mult pe carieră și vor să-și păstreze relația de dragoste departe de ochii curioșilor. Într-un interviu, Lavinia declara că Ștefan Bănică Jr. este primul bărbat alături de care are o relație cu adevărat serioasă. „Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”, a spus Lavinia Pârva. De asemenea, bruneta a demontat și zvonul potrivit căruia artistul ar fi un bărbat agresiv.„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a conchis Lavinia Pârva.

Lavinia si Stefan Banica Jr

În septembrie 2011, Lavinia a fost surprinsă de paparazzi în timp ce intra în scara în care cântărețul are un apartament. Pentru a-și acoperi urmele, Bănică a chemat cinci prieteni, iar la trei ore după plecarea vedetei, solistul a ieșit din bloc, alături de prietenii săi, folosiți pe post de paravan. În acea perioadă, Ștefan era căsătorit cu Andreea Marin, negând orice legătură cu celebra artistă. După divorțul de prezentatoarea tv, din ianuarie 2013, artistul a devenit un om liber, iar abia în toamnă, după ce au fost surprinși de paparazzi au recunoscut că au o relație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: