Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat tot despre partidele de amor dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Ritualul la care apela Zâna Surprizelor înainte de a ajunge în dormitor

S-a aflat tot despre partidele de amor dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Ritualul la care apela Zâna Surprizelor înainte de a ajunge în dormitor

Relația dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. a fost și va fi una dintre cele mai controversate subiecte din showbiz! Despărțirea celor două vedete a venit ca un fulger pentru fanii cuplului. Însă odată cu trecerea timpului, au ieșit la iveală o groază de picanterii.

Ea, una dintre cele mai iubite prezentatoare a românilor, el – un artist complet, atât ca actor, cât și ca muzician. Așa potrivire, mai rar în lumea mondenă a anilor 2000. Fanii au fost în extaz văzându-i împreună. Despre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. se știe că au trăit o poveste de dragoste frumoasă, însă presărată și cu momente mai dramatice, adevăruri mai puțin știute care cu timpul au ieșit la suprafață.

Iată că, pe lângă momentele emoționante și cele mai puțin frumoase, se află acum și picanterii despre unul dintre fostele cupluri care au fost extrem de iubite de publicul român.

Totul despre partidele de amor dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr

În cadrul unui interviu, Andreea Marin a mărturisit intimități fără perdea din relația cu Ștefan Bănică Jr.

Zâna Surprizelor a dat în fapt că ea și Ștefan Bănică Jr. nu făceau dragoste prea des. Și totodată, Andreea Marin a mai povestit că, în loc de preludiu, Zâna prefera să joace table alături de soțul său, chiar înainte de a ajunge în dormitor.

“Nu am făcut chiar de curând dragoste. Conduc detașat la table și e adevărat că asta mă stimulează”, a mărturisit Andreea Marin, în cadrul unui interviu mai vechi.

Andreea Marin, trei mariaje eșuate

Andreea Marin pare să nu prea fi avut noroc în dragoste, până acum. Zâna Surprizelor a fost prima dată căsătorită între 1995-2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006, vedeta TV s-a măritat cu Ștefan Bănică Jr. Pe 15 decembrie 2007, a adus-o pe lume pe Ana Violeta, primul lor copil. Nu trec mai mult de 7 ani de căsnicie, că Andreea Marin a anunțat divorțul de Ștefan Bănică Jr. printr-o postare pe Facebook.

Zâna Surprizelor își încearcă norocul cu un al treilea mariaj, pe 19 decembrie 2013, atunci când Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un reputat fizioterapeut de origine turcă. Dragostea lor a durat nu mai mult de doi ani și nouă luni. Mai exact, pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay tot pe rețelele de socializare.

Chiar dacă despărțiri au fost multe, iată că Zâna încă are curajul să iubească. Așa se face că în această lună mai, Andreea Marin (46 de ani) va bifa patru ani de relaţie cu Adrian Brâncoveanu (36 de ani), diplomat de carieră, fost consul al României în Libia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: