Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva a publicat o fotografie cu fiul ei

Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva a publicat o fotografie cu fiul ei

GALERIE FOTO (6) Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr

Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. nu i-au arătat niciodată chipul băiețelului lor, iar acest lucru a stârnit curiozitatea publicului. Recent, soția artistului a decis să posteze o fotografie cu fiul ei, iar acest lucru a i-au adus multe critici.

Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Lavinia Pârva a publicat o fotografie cu fiul ei

Cum arată fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Ștefan Bănică Jr. se poate declara un bărbat împlinit, având o carieră de succes și o familie minunată. Acesta are trei copii, cu care artistul are o relație apropiată. După o căsnicie eșuată cu Andreea Marin, Ștefan Bănică Jr. și-a găsit fericirea în brațele artistei Lavinia Pârva. Astfel, cei doi au devenit părinții unui băiețel, anul trecut, în luna mai. Cu toate că Lavinia a fost programată să nască o lună mai târziu, fiul celor doi s-a grăbit să ajungă mai repede pe lume.

Cei doi artiști au decis să-l boteze Alexandru. Într-un interviu, artistul a declarat că este emoționant de venirea pe lume a celui de-el treilea copil al său. După venirea pe lume a lui Alexandru, publicul a fost mereu curios cum arată cel mic. Recent, Lavinia a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de fiul său, dar chipul acestuia nu i se vede, pentru că micuțul este pozat de la spate. Cântăreața a scris un mesaj emoționant, în care își declara dragostea pentru fiul său, dar și că este conștientă că acesta va crește și nu îl va mai ține în brațe la fel ca acum. ”A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul. Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea”, a scris vedeta pe Instagram.

Cu toate că mesajul postat de vedetă a fost unul emoționant, internauții au fost nemulțumiți pentru că nu îi pot vedea chipul micuței. ”Noi toți ne dorim să-l vedem măcar o dată pe micuțul fiu al lui Ștefan, pe Alexandru deci fotografiat din față, Lavinia”, a scris unul dintre internauți.

Imaginea postata de Lavinia Parva cu fiul sau

Ce mari și frumoși au crescut copiii lui Ștefan Bănică Jr.

Ștefan Bănică are un fiu de 18 ani, pe Radu Ștefan cu Camelia Constantinescu și pe Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin, dar și pe Alexandru cu Lavinia Pârva. În urmă cu câteva luni, Radu Ștefan a apărut alături de sora sa, Violeta la Gala Premiilor UCIN. Mai mult, la eveniment și-a făcut apariția și Andreea Marin, iar toate privirile au fost ațintite către cei trei. Cei doi copii ai lui Ștefanb Bănică Jr. s-au fotografiat împreună și s-au bucurat de momentul petrecut împreună. Ana Violeta a venit special pentru a-și susține fratele, care a intrat printre primii anul trecut la Teatru, la UNATC.

Violeta a venit pe alee și a intrat în sală împreună cu fratele său mai mare, ținându-se de braț. Apariția celor doi a fost remarcată de toată lumea, mai ales că cei doi sunt unul mai frumoas ca altul. Mai mult, lumea din jur a remarcat că cei doi seamănă foarte mult cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: