Redactia.ro
Home » Monden » Ce afacere are Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. face bani frumoși

Ce afacere are Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. face bani frumoși

GALERIE FOTO (6) Ce afacere are Lavinia Pârvu.

Ce afacere are Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. are grijă de băiețelul său, dar în același timp artista se ocupă de afacerea sa, care merge ca pe roate. Lavinia și-a deschis un magazin online cu haine, reușind într-un timp foarte scurt să o pună pe picioare.

Ce afacere are Lavinia Pârva. Soția lui Ștefan Bănică Jr. face bani frumoși

Ce afacere are Lavinia Pârva. Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii presei, dar artista este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Așadar, Lavinia a început anul cu dreptul, după ce a răzbit cu afacerea ei online, iar acum, timpul petrecut în familie este limitat.După ce a devenit mămică, Lavinia Pârva a decis să-și lase cariera muzicală pe planul doi, și să-și deschidă o mică afacere online, cu haine. Soția lui Bănică Jr. crează ținute pentru doamne și domnișoare și le vinde online.

Ca orice început, nu a fost ușor, dar acum, Lavinia se poate mândri, pentru că munca ei dă roade, iar comenzile încep să curgă. Zilele trecute, paparazzi Wowbiz.ro, au surprins-o pe brunetă în timp ce se afla la atelierul său. Îmbrăcată într-o ținută sport, Lavinia Pârva a lăsat impresia că în această perioadă se împarte între noul ei job și familie. Cert este că vedeta se simte foarte bine și este bucuroasă că afacerea ei merge foarte bine.

Lavinia Pârva, despre viața de mămică

Lavinia Pârva a născut în luna mai a anului 2019, devenind pentru prima dată mămică. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică Jr., acesta fiind extrem de mândru că este tatăl a doi băieți sănătoși, dar și tată de fată. Într-un interviu, artista a vorvbit că trece printr-o perioadă fparte frumoasă, dar se simte obosită. „Eu trec prin cea mai frumoasa perioada a vietii mele. Sunt extrem de fericita si am spus asa, niciodata nu am fost mai obosita, dar nici atat de fericita. Eu cumva ma asteptam sa fiu asa ca mama. Vreau sa fiu prietena cu fiul meu. Vreau sa nu pierd nimic din toata evolutia lui. O am si pe mama care ma ajuta.Sunt foarte fericita”, a spus Lavinia Pirva.

Artistul a vorbit despre cei trei copii si săi și s-a declarat mândru de ei. „Fiu-miu, Ştefan, are 17 ani, vrea să se facă actor. E frumuşel – dar nu-i mai băgaţi în cap treaba asta! Are o sensibilitate şi un bun-simţ, pictează frumos. Sfatul meu pentru el a fost ăsta: „Dacă vrei să faci meseria asta, fă-o pentru profesie, doreşte-ţi să fii actor, nu vedetă!” E o mare diferenţă! (…) Ştefănel îmi spune unele lucruri, altele le ţine pentru el. Depinde.Şi Violeta la fel. Adică fii-mea, când are chef să vorbească şi când are un interes direct, pac, imediat dau drumul la vorbă. Dar amândoi sunt muzicali şi extrem de sensibili. Eu nu-mi doresc neapărat să urmeze acelaşi drum cu mine şi nici nu-i constrâng în niciun fel”, a spus artistul despre Violeta si Stefan, copiii sai mai mari.

Despre Alexandru, mezinul familiei, Stefan Bănică a declarat că este „o baterie perfectă pentru el”. „Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: