Redactia.ro
Home » TV » Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Radu Ștefan, concurent la “Te cunosc de undeva”. Declarațiile făcute de cei doi

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Radu Ștefan, concurent la “Te cunosc de undeva”. Declarațiile făcute de cei doi

GALERIE FOTO (6)

Ștefan Bănică Jr. este cunoscut de toată lumea, dar puțini sunt cei care știu detalii din viața personală. Artistul are un fiu mai mare, Radu Ștefan, care a devenit concurent la show-ul devenit celebru „Te cunosc de undeva”. Cei doi au făcut primele declarații cu privire la relația pe care o au. 

Ce relație are Ștefan Bănică Jr. cu fiul lui, Radu Ștefan, concurent la “Te cunosc de undeva”

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior participă la emisiunea „Te cunosc de undeva” 2021 . Tânărul este pasionat de actorie, iar în cadrul show-ului de la Antena 1 a arătat că a moștenit și pasiunea tatălui pentru muzică.

Ștefan Bănică Junior și Radu Ștefan au o relație tată-fiu demnă de invidiat. Acest lucru a putut fi observat prin declarațiile lor, dar și prin faptul că au fost mereu alături unul de celălalt în cele mai importante momente. Astfel, Ștefan Bănică Jr. s-a arătat extrem de încântat atunci când a aflat că fiul său a început studiile la Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale (UNATC), în septembrie 2020.

„Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!”, l-a felicitat Ștefan Bănică Junior pe fiul său pe pagina de Instagram.

Ștefan Bănică Junior a declarat, în repetate rânduri, că este extrem de mândru de fiul lui cel mare, Radu Ștefan, concurent acum la emisiunea de la Antena 1.

„Nu cred că era un alt băiat să-mi semene atât de bine şi care putea să facă atât de bine lucrul acesta. Ei doi sunt colegi. Eu i-am văzut la examenul lor de la teatru şi am spus că ochiul meu a spus că sunt perfecţi. Relaţia mea profesională cu Ştefănel este una mai veche, unde i-am explicat foarte bine că relaţia tată şi fiu contează mai puţin, contează să fie bine pentru videoclip”, spunea Ștefan Bănică Junior, despre fiul său cel mare la Acces Direct, în 2019.

 

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică de la ,,Te cunosc de undeva

Radu Ștefan Bănică, în vârstă de 19 ani, este concurent în cadrul emisiunii ,,Te cunosc de undeva” și a făcut furori după prima apariție. Puțini sunt cei care știu, însă, cine este mama lui, prima femeie care i-a dăruit lui Ștefan Bănică un copil.

Camelia Constantinescu este o frumoasă brunetă, prima iubire a lui Ștefan Bănică Junior. Cei doi au avut o relație timp de cinci ani, însă nu au fost niciodată căsătoriți. Povestea lor de dragoste a început după divorțul lui Ștefan Bănică Jr. de Mihaela Rădulescu și înainte de căsătoria cu Andreea Marin.

Camelia Constantinescu a fost extrem de discretă după despărțirea de Ștefan Bănică Junior, ieșind din atenția publică. Femeia a ales să își refacă viața alături de alt bărbat, un medic stomatolog. Femeia este și cea care are custodia lui Radu Ștefan.

Reamintim că Ștefan Bănică Junior mai are o fiică, Violeta, cu Andreea Marin și un băiețel, Alexandru, de doar un an și jumătate, cu actuala soție, Lavinia Pîrva.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: