Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva, imagine rară alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Detaliul observat de fani

Lavinia Pîrva, imagine rară alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Detaliul observat de fani

GALERIE FOTO (2) Lavinia-Pirva

Lavinia Pîrva a postat o fotografie rară alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Fanii au rămas uimiți de ceea ce au observat și nu s-au abținut să nu comenteze.

Lavinia Pîrva, imagine rară alături de fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Detaliul observat de fani

Lavinia Pîrva a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie în care apare fiul ei și a lui Ștefan Bănică Jr. Cel mic, Alexandru, mergea prin parc, alături de tatăl său și i-a impresionat pe fanii părinților lui. Mai mulți internauți au observat un detaliu care le-a dat de gândit.

”Cu cine seamănă copilul tău blond?/ Așa blonduț???” au comentat câțiva urmăritori ai Laviniei Pîrva, de pe Instagram. De îndată, însă, au venit alte comentarii în care unii fani au comentat că Alexandru aduce cu frații săi, din relațiile anterioare ale lui Ștefan Bănică Jr: Radu și Violeta.

„Omulețul crește mare, sănătos și frumos. Chiar dacă se vede doar din…spate”, ”Arată-l că este frumos”, ”Băiețelul este șaten, tenul alb. Cu cine seamănă oare din familie?”, Asa blondut???”, ”Și el are ochii albaștri ca frații lui”, ”Cu cine seamănă copilul tău blond?”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții le-au postat pe contul Lavinei Pîrva, scrie playtech.ro

Lavinia Pîrva: ”Vreau să fiu prietenă cu fiul meu”

Lavinia Pîrva a declarat, la un moment dat, într-un interviu, că mama sa o mai ajută să-și crească fiul, dar și că depune tot efortul pentru a fi precum o prietenă cu Alexandru.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită., a declarat Lavinia Pîrva, în cadrul unui interviu.

În privința unui al doilea copil, artista a declarat că: ”Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor.”, a mai explicat Lavinia Pîrva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: