Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva rupe tăcerea! Soția lui Ștefan Bănică Jr, dezvăluiri despre un al doilea copil

Lavinia Pîrva rupe tăcerea! Soția lui Ștefan Bănică Jr, dezvăluiri despre un al doilea copil

În urmă cu un an, Lavinia Pîrva devenea mamă chiar în aceste zile. De la acel moment, viața i s-a schimbat complet. Artista a devenit în urmă cu un an mamă pentru prima oară. Acum, soția lui Ștefan Bănică Jr. face noi dezvăluiri despre viața de familie. Vedeta a vorbit chiar despre un al doilea copil.

Lavinia Pîrva spune că viața i s-a schimbat complet în urmă cu un an. Atunci, artista devenea pentru prima data mămică. Lavinia Pîrva nu s-a sfiit să facă dezvăluiri despre viața de familie pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva spune că rolul de mamă a făcut-o să devină mult mai responsabilă și că privește tot cu alți ochi. Soția lui Ștefan Bănică a adus anul trecut pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cel mic le face zilele mult mai frumoase proaspeților părinți.

Cântăreața a povestit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Însă poate nu ar fi fost la fel dacă vedeta nu ar fi avut parte și de sprijin. Așa se face că Lavinia chiar a ținut să sublinieze că în creșterea și educația băiețelului ei și al lui Ștefan Bănică Jr. are parte de mare ajutor din partea mamei sale.

Se pare că artista a reușit încă din primul an din experiența de mămică să se împartă cum nu se poate mai bine între viața profesioală și viața personală. Chiar dacă traversează, ca toată lumea, o perioadă mai dificilă din pricina pandemiei, artista a mărturisit că la finalul zilei e mulțimită pentru tot ceea ce a făcut.

„Eu trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Sunt extrem de fericită și am spus așa, niciodată nu am fost mai obosită, dar nici atât de fericită. Eu cumva mă așteptam să fiu așa ca mamă. Vreau să fiu prietenă cu fiul meu. Vreau să nu pierd nimic din toată evoluția lui. O am și pe mama care mă ajută. Sunt foarte fericită.”, a declarat Lavinia Pîrva, potrivit celor de la SpyNews.

Lavinia Pîrva, despre al doilea copil

Și deși nu a trecut decât un an de când a născut băiețelul pe care îl are cu Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pîrva este întrebată des când vine cel de-al doilea bebe al cuplului.

Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu se ferește să le răspundă curioșilor despre momentul când va deveni mama pentru a doua oară.

Deși întrebarea a fost pe buzele multora, Lavina Pîrva a recunoscut că până în acest moment nu s-a gândit la cel de-al doilea copil. Artista a ținut să precizeze că își dorește să lase totul să vină de la sine, susținând că are mare încredere în ce îi prevede viitorul.

“Nu mă gândesc la asta. Nici nu știu ce o să se mai întâmple în viitor.”, a mai explicat Lavinia Pîrva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: