Redactia.ro
Home » Monden » Le-am făcut calculul: câţi bani au primit, în plic, Smiley şi Gina Pistol la nunta de lux de la Palatul Snagov. Suma e ameţitoare!

Le-am făcut calculul: câţi bani au primit, în plic, Smiley şi Gina Pistol la nunta de lux de la Palatul Snagov. Suma e ameţitoare!

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil, sâmbătă. Cele două vedete au avut și cununia religioasă în aceeași zi, apoi, desigur, a urmat marea petrecere de la Palatul Snagov.

Am plâns la cununia religioasă și cred că o să mai plâng și în seara asta. Seara e lungă”, avea să spună Gina Pistol.

Vedetele invitate au lăsat mii de euro

Gina Pistol a purtat la cununia civilă o rochie lungă, albă, vaporoasă și a avut un buchet de floarea miresei. Smiley a ales să îmbrace un costum lejer, de culoare bej și o cămașă albă.

După nuntă, Gina Pistol și Smiley vor pleca o săptămână în luna de miere în sudul Franței. Nu că n-ar fi avut bani oricum, dar, în urma party-ului de la Snagov, cele două vedete s-au ales cu bani „frumoşi”. Vedetele invitate nu s-au zgârcit la sumele pe care le-au lăsat în plic.

A mâncat, au dansat, s-au simţit bine, apoi au dat darul. Unul generos, dacă stăm bine să facem un calcul. Conform unor informaţii, la nuntă au fost 300 de invitaţi, membri ai familiei celor doi, precum şi prieteni apropiaţi.

Pe lângă preparate rafinate, la nuntă s-au servit şi sarmale, iar meniul a costat, potrivit unora dintre organizatori, aproximativ 100 de euro. „O să avem sarmale la nuntă, normal. Cum să nu?”, a recunoscut Smiley înainte de nuntă.

Dar total de nuntă: aproximativ 200.000 euro

Printre invitați, s-au numărat Andreea Esca, Pavel Bartoș, dar și nașii cuplului, George și Maria Manole, prietenii lor de ani buni. Maria, fostă Apostol, este ex-șefa PRO TV, iar George este cunoscut ca „George de la Pitești”, fiind fiul unui milionar.

Pentru două persoane, ar merge un dar de 1.000 de euro la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Din moment ce au peste 300 de invitați la ceremonie, calculul este simplu: mirii ar putea pleca acasă cu peste 150 de mii de euro!

Trebuie pus la socoteală și faptul că nașii că nașii lor sunt bogați și mai au și alți petrecăreți de renume, conform cancan.ro. Bonus: darul de nuntă este combinat cu cel de cununie. Astfel, însurățeii ar putea primi și 200 de mii de euro!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: