Redactia.ro
Home » Monden » NUNTĂ Smiley-Gina Pistol. Primele imagini cu „ginerică”. Accesoriul pe care artistul nu-l va purta

NUNTĂ Smiley-Gina Pistol. Primele imagini cu „ginerică”. Accesoriul pe care artistul nu-l va purta

GALERIE FOTO (6)

E nuntă mare, sâmbătă, în showbizul românesc. Smiley și Gina Pistol se căsătoresc după 7 ani de relație, într-un cadru atipic. Marele eveniment va avea loc într-o locație de lux din nordul Capitalei, iar de la petrecere vor lipsi detaliile tradiționale.

„Am dormit puțin și repede“, a spus Gina Pistol azi dimineață, într-un Insta Story, cu doar câteva ore înainte de marele eveniment. Prezentatoarea TV a postat încă de ieri, pe contul său de Instagram, mai multe story-uri în care a arătat ce pregătiri face pe ultima sută de metri pentru marele eveniment.

Smiley, costum de „ginerică” atipic

Și Smiley s-a pregătit intens pentru a face pasul cel mare. Îndrăgitul artist a vrut să respecte tradiția, așa că și-a petrecut noaptea dinaintea nunții la hotelul Marmorosch din Capitală. Nu a vrut să vadă mireasa înainte de ceremonie.

Cântărețul în vârstă de 40 de ani a fost surprins de jurnaliștii Cancan cu puțin timp în urmă. Părea foarte relaxat, cu un zâmbet uriaș pe chip. Era îmbrăcat într-un costum crem, casual, dar ieșit din tipar. Nu purta papion, iar cămașa nu era băgată în pantaloni. Tipic lui Smiley, care de mai mulți ani a adoptat un stil mai nonconformist. Cel mai probabil este un costum creat de designerul Irina Voinea, cu care colaborează de foarte mulți ani, pe care îl va asorta cu ținutele Ginei.

„Îți dai seama. Da, am emoții”, a dezvăluit Smiley, chiar în ziua nunții lui, pentru sursa menționată anterior.

Decor special la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Gina Pistol va avea două ținute, o rochie de mireasă pentru cununia religioasă și alta mai puțin formală, pentru petrecere.

Smiley și Gina vor spune „DA” în fața ofițerului de stare civilă, în cadrul unei ceremonii care se va desfășura pe malul Lacului Snagov, în jurul orei 14:00. Imediat după, va avea loc cununia religioasă, în prezența familiei și a prietenilor lor.

Nunta lor are loc într-un restaurant spectaculos, iar invitații vor fi serviți cu cele mai delicioase preparate. Mare eveniment se va desfășura la Snagov și că o să fie lipsit de tradițiile și obiceiurile clasice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: