Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Iulia Vântur și mama Laurei Cosoi. Fosta prezentatoare a dezvăluit totul după moartea Ligiei Cosoi

Legătura neștiută dintre Iulia Vântur și mama Laurei Cosoi. Fosta prezentatoare a dezvăluit totul după moartea Ligiei Cosoi

Într-un moment de tristețe profundă, Iulia Vântur și-a exprimat durerea și recunoștința față de fosta ei profesoară de dans, Ligia Cosoi, în urma decesului mamei actriței Laura Cosoi. Mesajul de condoleanțe transmis de Iulia Vântur a dezvăluit nu doar o legătură profesională, ci și o conexiune emoționantă între cele două femei.

Laura Cosoi a anunțat cu greutate dispariția mamei sale, Ligia Cosoi, pe 19 decembrie. Odată cu această veste tristă, s-au revărsat valuri de susținere și condoleanțe din partea prietenilor și colegilor. Printre cei care au transmis gânduri de compasiune s-a numărat și Iulia Vântur, care a avut cuvinte de înțelegere și apreciere pentru fosta ei profesoară.

Ce legătură exista între Iulia Vântur și Laura Cosoi

Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, Iulia Vântur a împărtășit publicului legătura specială pe care a avut-o cu Ligia Cosoi, recunoscând-o ca fiind o profesoară de dans importantă în viața ei. Mesajul transmis de Vântur a fost un tribut nu doar pentru mama Laurei Cosoi, ci și pentru femeia care i-a împărtășit cunoștințe și pasiunea pentru dans.

Iulia Vântur a evidențiat recunoștința ei față de Ligia Cosoi, subliniind influența profundă pe care aceasta a avut-o asupra dezvoltării sale artistice și personale. În mod special, Vântur a ținut să menționeze că a avut privilegiul de a împărtăși momente de învățare chiar înainte de a afla despre trecerea în neființă a Ligiei Cosoi. Aceasta a subliniat că, pentru ea, Ligia Cosoi va rămâne întotdeauna un înger, o prezență inspiratoare și învățătoare în viața sa.

”Doamna Ligia, îți mulțumesc cu tot sufletul meu. Măcar am avut șansa să ți-o spun înainte să pleci dintre noi. Ai fost un înger printre noi, ai călăuzit multe destine, cu tandrețe și bunătate.

Acum ai luat calea luminii și a nemuririi.Vei trăi mereu și în sufletele noastre. Fie-ți sufletul în pace. Cu dragoste, a ta elevă…Iulia”, apare în mesajul plin de emoție al Iuliei Vântur, dintr-un Instastory.

Laura Cosoi este în doliu

Tragedia care a lovit familia Cosoi, provocată de decesul Ligiei Cosoi din cauza cancerului, a adus la lumină lupta ei curajoasă împotriva bolii, luptă care s-a întins pe parcursul a peste un deceniu. Diagnosticată în 2008 cu cancer de col uterin, Ligia Cosoi a fost un exemplu de curaj și perseverență în fața unei boli crunte.

”Mămica noastră dragă și bună a plecat la Domnul! Mami, te iubim dincolo de viața asta! Ești în inima noastră”, a scris Laura Cosoi pe conturile sale de socializare, marți, anunțând pierderea celei care i-a dat naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: