Redactia.ro
Home » Monden » Legătura neștiută dintre Maurice Munteanu și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Te făcea să te îndrăgostești de…”

Legătura neștiută dintre Maurice Munteanu și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România: „Te făcea să te îndrăgostești de…”

GALERIE FOTO (5) Sursa foto: romaniatv.net

Legătura dintre Maurice Munteanu și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România te va surpinde! Juratul de la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D, și-a amintit de perioada frumoasă în care Adriana Iliescu făcea parte din viața lui.

Legătura dintre Maurice Munteanu și Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Acesta are numai cuvinte de laudă la adresa Adrainei Iliescu care a intrat, acum ceva vreme, în Cartea Recordurilor, deoarece este cea mai în vârstă femeie care a născut.

Maurice Munteanu este fashion editor la revista Elle jurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. El a dezvăluit pentru Kanal D, ce îl leagă de Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România.

Cine este Adriana Iliescu pentru Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a dezvăluit că Adriana Iliescu i-a fost profesoară de limba și literatura română în cadrul Liceului „Grigore Moisil”. Acesta susține că doamna profesoră era un cadru didactic foarte pasionat și i-a transmis din această pasiune și lui în anii de liceu. El a menționat că ea este motivul pentru care iubit această materie.

„Era un dascăl senzațional care te făcea să te îndrăgostești de materia să”, a spus el pentru Kanal D.

Relația dintre Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza

Pe 16 ianuarie 2005, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai în vârstă femeie care a născut. Aceasta avea 66 de ani și 8 luni atunci când a adus-o pe lume pe Eliza. Acum, are 83 de ani și își crește fiica din pensia de profesor. Eliza este aproape de vârsta majoratului, având 17 ani.

Adriana Iliescu este fost cadru didactic, profesor universitar de literatură română, dar și autoare de povești pentru copii, iar acum se dedică doar Elizei. Acestea locuiesc într-un apartament modest. Pentru a-și suplimenta veniturile, doamna professor oferea meditații pentru ca Elizei să nu-i lipsească nimic.

Adriana Iliescu a făcut planul de viitor al Elizei

Femeia şi-a făcut deja planurile în ceea ce privește viitorul Elizei: „Eu îi las moștenire două apartamente. O las în grija doctorului care m-a ajutat cu fertilizarea în vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus ea, potrivit viva.ro

Sursa foto: viva.ro

Eliza nu-și va putea cunoaște tatăl

Momentul în care Eliza a aflat că nu-și va putea cunoaște tatăl niciodată a fost dificil de înfruntat

„Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își vă cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat.

Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă”, au spus apropiații, potrivit Cancan.ro.

Adriana Iliescu nu îl cunoaște pe tatăl Elizei

Adriana Iliescu i-a explicat fiicei sale că nu îl cunoaște pe bărbatul respectiv, deoarece a apelat la o bancă de donatori.

„Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă. Are noroc cu faptul că nașul ei, profesorul Marinescu, îi este foarte aproape. Pe el îl vede ca pe o figură paternă”, a mai specificat sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: