Redactia.ro
Home » Stil de viață » Leguma care are mai multe calorii secta o amandină. Românii o mănâncă adesea

Leguma care are mai multe calorii secta o amandină. Românii o mănâncă adesea

Adevărul despre legumele la conservă! Puțini știu să diferențieze produsele sănătoase de cele periculoase pentru sănătate 

Iată produsul alimentar cu un conținut caloric mai ridicat decât o amandină, frecvent consumat în România, dar ale cărui proprietăți și valoare calorică nu sunt cunoscute pe deplin de către cei care îl consumă.

Această legumă te îngrașă mai mult decât o amandină

Mulți români consumă o anumită legumă fără să cunoască faptul că aceasta poate să aibă un impact semnificativ asupra greutății lor. Această legumă este adesea alegerea celor care încearcă să elimine câteva kilograme în plus, dar se pare că rezultatele pot fi dezamăgitoare.

Este vorba despre un aliment care conține mai multe calorii decât o amandină și este un ingredient fundamental în multe preparate culinare apreciate. Specialiștii ne informează că această legumă are un conținut caloric ridicat și este bogată în vitaminele din grupa B, dar și în molibden, un mineral prezent în corpul uman în cantități mici.

Leguma care poate contribui la creșterea în greutate

De asemenea, conține și vitaminele C, E și K. Această legumă este fasolea, care furnizează 303 calorii la fiecare 100 de grame, ceea ce reprezintă aproximativ 15,15% din necesarul zilnic de calorii recomandat pentru un adult. În cazul preparatelor care au fasolea ca ingredient principal, numărul caloriilor poate crește semnificativ, datorită altor legume și cărnii incluse în rețetă.

Cu toate acestea, fasolea pisată conține mai puține calorii decât cea întreagă, iar valoarea sa calorică este mai mare decât a unei amandine. De exemplu, o prăjitură cu ciocolată poate conține 243,6 calorii la fiecare 100 de grame, ceea ce reprezintă aproximativ 12% din necesarul zilnic estimat de calorii pentru un adult.

Cu toate acestea, numărul de calorii dintr-o amandină poate varia în funcție de ingredientele utilizate în rețetă, cum ar fi cantitatea de zahăr din cremă sau conținutul de grăsimi al untului folosit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: