Redactia.ro
Home » Monden » Lena Dunham a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate faimoasa actriță de la Hollywood

Lena Dunham a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate faimoasa actriță de la Hollywood

GALERIE FOTO (4)

Creatoarea serialului Girls, Lena Dunham, pare că a pierdut orice luptă cu kilogramele. Faimoasa actriță de la Hollywood a ajuns să fie de nerecunoscut pentru orice fani!

Lena Dunham a ajuns celebră odată cu serialul Girls, care a făcut furori și în rândul publicului din România. Însă mulți fani sigur nu ar mai putea s-o recunoască acum, după ce a pierdut lupta cu kilogramele în plus.

Lena Dunham a pierdut lupta cu kilogramele. Cum a ajuns să arate faimoasa actriță

Cea mai recentă apariție publică a actriței Lena Dunham a fost chiar pe covorul roșu, alături de iubitul ei, Luis Felber (35 ani).

Lena Dunham a apărut într-o rochie lungă de mătase neagră, cu o poșetă satinată de culoare bordo, în timp ce iubitul ei Felber a apărut în costum negru, la care a potrivit și o cămașă cu dungi curcubeu.

Se vede cu ochiul liber că Lena Dunham nu mai este “fizic” cea pe care toți o știu din serialul ei HBO, însă nu pare să o deranjeze prea tare.

 

Schimbarea fizică ar putea avea legătură și cu endometrioza, o afecţiune de cauză necunoscută, care i-a dat bătăi de cap timp de mai bine de 10 ani creatoarei seriei HBO „Girls”. Această afecțiune determină dezvoltarea țesutului endometrial în afara uterului. Poate provoca dureri cronice, perioade grele sau neregulate și infertilitate, problema de care s-a lovit crunt și Lena. La unii pacienți, de asemenea, se sesizează creșterea în greutate și balonare frecventă.

 

Lena Dunham, total de nerecunoscut

Tot recent, Dunham a postat două imagini care o înfățișează pe ea în ipostaze diferite, fiind vizibilă diferența de kilograme.

În partea stângă apare o imagine mai veche a ei în care poartă o mini-rochie modelată și cizme; în dreapta este o fotografie recentă când Lena a fost surprinsă de paparazzi alături de câinele ei Bowie, în timp ce purta o ținută lejeră, adică un pulover gri și blugi albiți.

Celebra actriță a lăsat o descriere la fiecare dintre imagini:

„În stânga: 62 de kilograme, complimentată toată ziua și curtată de bărbați și de un tabloid despre dietele care funcționează”, a scris Dunham.

„În dreapta: 73 de kilograme, fericită și liberă, complimentată doar de oameni care contează, trăind cu un flux constant de gustări sănătoase și cu un chef molipsitor atât pentru câini, cât și oricărui alt spirit”, a continuat ea.

„Chiar și cel mai războinic optimist se uită uneori cu dor la imaginea din stânga, până îmi amintesc de durerea imposibilă care m-a adus acolo, pe propriile mele picioare. Pe măsură ce scriu, îmi simt grăsimea spatelui rostogolindu-se sub omoplați. Mă înclin! (n.r. acelei perioade)”, a mai scris actrița.. acelei perioade)”, a mai scris actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: