Redactia.ro
Home » Monden » Leo de la Strehaia i-a făcut plângere lui Florin Salam! Motivul pentru care s-a ajuns la Poliție

Leo de la Strehaia i-a făcut plângere lui Florin Salam! Motivul pentru care s-a ajuns la Poliție

Leo de la Strehaia nu a mai răbdat și i-a făcut plângere lui Florin Salam! Motivul ar avea legătură cu o sumă de bani mai veche.

Florin Salam trebuie să dea acum explicații la Poliție, după un conflict cu Leo de la Strehaia, care i-a făcut o plângere la autorități. Totul scandalul între cei doi a pornit de la o sumă de bani deloc mică!

Leo de la Strehaia i-a făcut plângere lui Florin Salam

Motivul pentru care s-a ajuns la Poliție ar fi legat de o sumă de bani mai veche. Mai exact, ar fi vorba de 10.000 de euro. Suma ar reprezenta un împrumut acordat manelistului de către Prințul țiganilor, așa cum mai este cunoscut Leo de la Strehaia.

S-ar fi întâmplat acum ceva vreme, iar Grasu, șoferul lui Florin Salam, ar fi fost trimis după banii în cauză. Acesta ar fi primit suma în plic. Șoferu lui Salam a dat asigurarea că împrumutul va fi achitat la termenul stabilit.

Leo de la Strehaia, după ce a depus plângere împotriva lui Salam: “A uitat de mine… “

De la împrumutul cu pricina, se pare că a trecut ceva vreme, iar Leo de la Strehaia spune că manelistul nu mai răspunde nici la telefon.

Așa se face că Prințul țiganilor a apelat la Poliție pentru a-și recupera banii deloc puțini.

”Da, este adevărat! Am depus plângere la Poliție. Când el a avut nevoie, eu l-am ajutat, iar acum nici nu-mi mai răspunde la telefon, când eu am nevoie de el. Am fost lângă el, dar a uitat de mine. Ăsta e motivul pentru care i-am făcut plângere”, a mărturisit Leo de la Strehaia.

Florin Salam, în scandal și cu Tzancă Uraganu și Dani Mocanu

În urmă cu câteva zile, Florin Salam avea să înceapă un scandal uriaș cu alte nume sonore din lumea manelelor. Salam i-a acuzat indirect, fără să dea nume, pe Tzancă Uraganu și pe Dani Mocanu, pentru că își postează banii pe rețelele de socializare.

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut… mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam.

Dani Mocanu nu a întârziat cu replica pentru Florin Salam.

„Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… vostru.

Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum, și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi…

Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi. Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher.

Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a spus Dani Mocanu.

Tzancă Uraganu a comentat, la rândul său.

„Bravo, Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și, una peste alta, e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu”, a fost reacția manelistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: