Redactia.ro
Home » Monden » Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare. Decizia instanței este definitivă

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare. Decizia instanței este definitivă

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare. Prințul Țiganilor a fost condamnat, miercuri, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare într-un dosar de evaziune fiscală. De asemenea, mama lui, Maria Mihai, zis Patroana, a primit doi ani de închisoare cu executare.

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare. Decizia instanței este definitivă

Leo de la Strehaia și mama lui au fost condamnați la închisoare cu executare. Leo de la Strehaia, pe numele său real, Ion Stelică Mihai, a primit o condamnare de doi ani și jumătate cu executare, fiind acuzat într-un dosar de evaziune fiscală. Totodată, și mama sa, Maria Mihai zisă Patroana, și fratele vitreg, Ioan Mihai, și inculpatul Dumitru Ionuț au primit doi ani de detenție. Prințul Țiganilor și celelalte persoane condamante în dosar au fost ridicate de la domiciliile lor și duse la penitenciar, „În această seară, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Strehaia au identificat și reținut doi bărbați, de 47, respectiv 50 de ani și o femeie, de 61 de ani, toți din orașul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul București a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea”, se arată în comunicatul transmis, miercuri seara, de IPJ Mehedinți.

Leo de la Strehaia și Patroana au fost deja duși la Penitenciarul Drobeta Turnu-Severin. După ce a aflat sentința, fostul iubit al Danei Crimanala a postat un filmuleț pe contul său oficial de Youtube în care acuză că el și mama lui au fost judecați în timp ce se aflau în izolare și că nu au fost judecați cum trebuie. „Eu şi Patroana, e o situaţie foarte grea pentru noi. Suntem şi în izolare de COVID şi am fost judecaţi fără să putem să mergem la judecată. Doamna judecătoare a trecut peste COVID. Am fost judecaţi cu japca, nu s-a ţinut cont de COVID, nu s-a ţinut cont de nimic. Eu eram bolnav de COVID, eram în pat, am leşinat şi doamna judecătoare ne suna pe telefon şi voia să dăm declaraţii. Eu n-am dat nicio declaraţie în acest proces, pentru că doamna judecătoare nu a vrut să vin în sală să am ultimul cuvânt în acest dosar”, a spus Leo de la Strehaia în filmare.

Leo de la Strehaia, condamant la închisoare pentru evaziune fiscală

În primă instanță, pe 27 iulie, Tribunalul București i-a condamant pe Leo de la Strehaia, mama lui, Marian Mihai și Ioan Mihai și Gheorghe Gheorghe au fost condamnați la trei ani pentru tentativă la stabilirea rea-credință de către contribuabili a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă. În septembrie, Leo de la Strehaia a fost condamant la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal, iar fiul lui, la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, dar decizia nu a fost definitivă.

Leo de la Strehaia consideră că judecătoare care a dat sentința în dosar ar fi primit ordin de la DNA. „Este un dosar de 12 ani de zile, s-a ocupat tata de această firmă şi m-au băgat pe mine. Nu au nicio probă, dar doamna judecătoare a primit ordin de la DNA să mă execute. Am fost executaţi. Cum să nu ai milă de Patroana? Să calci peste orice ca să te ţii de ordinul DNA-ului. Am fost judecaţi cu japca. Pentru mine, puşcăria înseamnă moartea”, scrie el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: