Redactia.ro
Home » Monden » Leo De la Strehaia, se înfundă în datorii! Cum a reușit acesta să rămână fără bani

Leo De la Strehaia, se înfundă în datorii! Cum a reușit acesta să rămână fără bani

Leo De la Strehaia, se înfundă în datorii!

Leo de la Strehaia a rămas fără bani. „Prințul Tiganilor” are mari probleme cu banii, având datorii mari la diverți cămătari de prin București. Mama sa, Patroana și-a acuzat fiul că a cheltuit toți banii la jocurile de noroc. Tot mai multe clanuri interlope din România l-ar fi căutat pe acesta pentru a le înapoia banii.

Leo De la Strehaia, se înfundă în datorii! Cum a reușit acesta să rămână fără bani

Dacă în urmă cu câțiva ani, roiau tinerele în jurul său, acum, Leo de la Strehaia a rămas fără bani. Mama „Prințului Tiganilor”, Patroana și-a acuzat fiul că a reușit să piardă averea familie la cazino și că a cheltuit sume mari pentru a impresiona femeile din viața lui. Ei bine, se pare că averea lui Leo a ajuns la fundul sacului.

Tatăl te-a ajutat, de ți-a dat galbenii și ți-ai făcut valoarea în lume. Cine ți-a făcut valoarea? Ți-a făcut banii, aurul… Avea galbeni de n-avea nici prin alte județe… Dar dacă i-a mâncat copilul?… Să ne ierte Dumnezeu că a mâncat copilul și galbenii lui și a luat și datorii de la toți mafioții din București, a spus mama sa, Patroana. Totuși, se pare că interlopii îi cer banii acestuia, amenințându-l că trebui să plătească și dobânda.

Leo de la Strehaia este falit

Conform Wowbiz.ro, Leo de la Strehaia are multe datorii la cămătari. Aceste datorii au făcut-o pe mama să să-și ascundă tot aurul rămas. Potrivit unui apropiat al familiei, Leo ae avea de plătit cel puțin un milion de euro, plus dobânzi. ”De aceea vrea să vândă casa din Strehaia, dar nimeni nu îi dă cât cere. El vrea 2 milioande de euro, așa ar rămâne și el cu ceva și ar scăpa de probleme. Dacă nu face rost de bani, cei care l-au împrumutat i-au transmis că nu o va duce prea bine”, a spus apropiatul familiei.

Pentru că nu a plătit la timp, Leo este vizat de interlopi care își doresc cu orice preț banii împrumutați. Leo a creat întotdeauna probleme familiei sale. Acesta a fost chemat la stabor, după ce a dat-o afară din casă pe Anca, soția sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: