Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine se iubeşte acum Dana Criminala, după despărţirea de Leo de la Strehaia

Cu cine se iubeşte acum Dana Criminala, după despărţirea de Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia și Dana Criminala

Leo de la Strehaia și Dana Criminala sunt n plin divorț, iar acum fosta soție a interlopului are un nou partener de viața, ce o răsfață. Dana Criminala pare că l-a uitat pe „Prințul Țiganilor” și a găsit fericirea în brațele altui bărbat.

Cu cine se iubește Dana Criminala după despărțirea de Leo de la Strehaia

După ce a anunțat că se despart și că a depus actele de divorț, Dana Criminala, fosta soție a lui Leo de la Strehaia, și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat. Acum, aceasta este cu un domn misterios, care lucrează în domeniul imobiliar, după cum spune chiar mama lui Leo de la Strehaia.

”Merge la salon (de înfrumusețare, n. red.), că are bani acum. A găsit pe altul acum, pe la care vine mobilele. E reprezentantul ăla care vinde mobilă. Acum mănâncă banii de pe ăla, că tu nu mai ai bani”, a spus Patroana, mama lui Leo de la Strehaia.

De ce s-au despărțit Dana Criminala și Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a spus că nu a făcut nimic greșit pentru a fi părăsit de Dana Criminala și că aceasta pur și simplu nu vrea să îl mai vadă.

”M-a părăsit, și-a luat casă și nici nu mă mai lasă să ma apropii de ea. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro, stă cu Renata acolo și nu mai vrea să mă vadă. Nu am făcut nimic rău, pe cuvânt…”, explică Leo de la Strehaia.

Dana Criminala a fost cea care a anunțat încheierea mariajului, chiar înainte ca Leo de la Strehaia să știe, ea a povestit în presă că a depus actele pentru divorț.

„Căsătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale”, a povestit fosta soție a lui Leo de la Strehaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: