Redactia.ro
Home » Știri » Leonard Doroftei a ajuns să muncească pe șantier în Canada. Fostul sportiv este de nerecunoscut

Leonard Doroftei a ajuns să muncească pe șantier în Canada. Fostul sportiv este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5) leonard doroftei

Leonard Doroftei trăiește de ani buni în Canada. Decizia plecării din România a fost una dificilă pentru fostul campion la box, însă a trebuit să facă acest lucru după ce s-a simțit umilit, în repetate rânduri, de către statul român.

Leonard Doroftei muncește din greu în Canada

În urmă cu mulți ani Leonard Doroftei scria istorie pentru boxul din România. Astăzi muncește din greu pentru propria afacere din Canada și nu se teme să se implice în cele mai dificile activități. Cele mai recente imagini distribuite de către fostul campion sunt unele la care puțini s-ar fi așteptat. Leonardo Doroftei s-a fotografiat pe șantier, muncind cot la cot cu alți bărbați. Fostul sportiv intenționează să construiască o nouă sală de box, așadar nu are timp de pierdut.

leonard doroftei
Leonard Doroftei dorește să ridice o nouă sală de box în Canada

Deși locuiește de o bună perioadă de timp în Canada, Leonard Doroftei duce dorul României și a oamenilor dragi care se află în țara natală. „N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, povestea Leonard Doroftei, într-un interviu acordat pentru AS.

leonard-doroftei-pe-santier
leonard doroftei pe santier

Leonard Doroftei are un palmares impresionant

Doroftei a fost al doilea campion mondial la profesioniști din istoria României, primul fiind Mihai Leu. Moșu, așa cum era supranumit Leonard Doroftei, a obținut centura WBA la categoria ușoară în ianuarie 2002,  într-un meci disputat la San Antonio. Doroftei s-a retras în anul 2004, având în palmares 22 de victorii, dintre care 8 obținute prin knock-out și o singură înfrângere.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: