Redactia.ro
Home » Monden » Leonard Doroftei s-a apucat de afaceri în Canada. Ce domeniu a ales sportivul

Leonard Doroftei s-a apucat de afaceri în Canada. Ce domeniu a ales sportivul

Leonard Doroftei, mesaj de ziua sa

Leonard Doroftei este un nume răsunător din sportul românesc. Acesta a ales ca în anul 2019 să își ia familia și să plece peste hotare, mai precis în Canada. Nu mulți s-ar fi gândit că Leonard Doroftei ar fi atras de acest domeniu. Iată în ce arie a businessului s-a regăsit sportivul.

Leonard Doroftei, o nouă încercare în afaceri

În anul 2019, Leonard Doroftei a părăsit România deoarece s-a simțit trădat de oamenii care îi erau aprope. Cariera sa în sport s-a destrămat ușor, iar afacerea pe care o avea în Ploiești nu mai avea să meargă. El a mărturisit că primăria nu l-a susținut sub nicio formă, ba mai mult, lucrul decisiv care l-a făcut să plece din țară fără să se uite înapoi a fost un articol apărut în ziar în care este făcut cerșetor. Leonard Doroftei activează acum în domeniul imobiliarelor și spune că face bani frumoși din asta.

E un domeniu în care am căutat să investesc (n.r. imobiliare). E destul de bine. Nu mă plâng. (…) N-aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fii un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fii văzut așa, e dureros. Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc pe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt ca acasă.„, a mărturisit Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei, de ce a fost făcut cerșetor

Fostul campion român duce acum o viață departe de țara sa, unde s-a simțit trădat și vândut. La scurt timp după ce şi-a deschis bar în Ploieşti, a fost nevoit să pună lacăt afacerii pentru că nu avea autorizaţie de incendiu. La aceea vreme, Doroftei susține că a fost umilit și făcut cerșetor.

Acum sunt bine. M-am regăsit, antrenez, asta e viața mea. Sunt fericit, dar sufletul meu rămâne acolo pentru totdeauna. În Romania nu ne-am găsit locul în ceea ce făceam. De aceea am plecat. A fost un moment când nu mă regăseam. Federația a fost un eșec, afacerea a fost alt eșec. M-am simțit vândut și trădat de Primăria Ploiești.

Am încercat să lupt pentru investiţia mea, pentru spaţiul acela oferit pe 25 de ani şi unii m-au făcut cerşetor. Când un ploieştean a scris un articol prin care spunea că sunt cerşetor am spus că e gata. Reprezint imaginea cuiva plecat de jos, care a încercat să facă ceva frumos, care a reușit să facă ceva frumos, da ei au știut să mă arunce și să îmi pună piciorul pe piept. Am considerat că nu merit să stau să mă umilesc în fața tuturor.”, a mai explicat Doroftei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: