Redactia.ro
Home » TV » Leonard Miron este mai fericit ca niciodată cu noua sa viață. Cu ce afecțiune s-a confruntat fostul prezentator, după cancer

Leonard Miron este mai fericit ca niciodată cu noua sa viață. Cu ce afecțiune s-a confruntat fostul prezentator, după cancer

Leonard Miron a fost pus în multe situații dificile, însă a reușit să își păstreze zâmbetul inconfundabil și să treacă peste orice greutăți. Fostul prezentator a avut cancer, peste care a reușit să treacă. Însă, ulterior, fostul prezntator a descoperit că se confruntă cu o altă afecțiune. 

 

Cu ce afecțiune s-a confruntat fostul prezentator, după cancer

Deși acum este bine și se bucură din plin de traiul pe care îl are în Londra, alături de iubitul său. Leonard Miron a primit diagnosticul crunt, de tumoră la pancreas, după care s-a afundat într-o depresie cruntă, care îi schimbase în mod radical stilul și modul de viață. După acest episod, fostul prezentator și-a recunoscut orientarea sexuală și a sperat că lumea îi va fi alături, însă, lucrurile nu au stat așa. Fostul prezentator a rămas singur și a fost nevoit să își ducă la capăt singur luptă împotrvia bolii.

,,Am reuşit să trec peste acea perioadă de şoc. Medicii au descoperit tumoarea foarte devreme şi am putut fi salvat. Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încă nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos. Vorbeam cu Iuliana (n.r. – Marciuc), la petrecerea de ziua mea am avut invitaţi cărora, cu gândul, cu vorba, cu fapta, le-am făcut rău cândva. Când am primit acest diagnostic, atunci m-am gândit dar de ce să fiu rău, să fac rău, să invidez. M-am schimbat din această privinţă. Nu este rolul meu să judec pe nimeni. Sunt foarte fericit cu oameni cu fericiţi. Nu vreau să mă mai complic cu lucrurile altora. Am atâtea lucruri de făcut cu viaţa mea, încât nu mai pot pierde timp cu vieţile altora”, a spus Leonard Miron, pentru Agenția VIP.

Ulterior, Leonard Miron a scăpat de cancer, moment în care l-a cunoscut pe actualul lui partener, iar viața i s-a schimbat în mod radical. După trauma pe care a suferit-o în urma canceruui, Leonard a vorbit deschis despre o altă afecțiune cu care s-a confruntat, și anume depresia.

Fostul prezentator a  declarat că nu i-a fost ușor și că, doar cu optimism, a fost capabil să treacă peste toate încercările la care viața l-a supus.

Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ale scând o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. AM apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva car esî mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. Nu am avut momente dificile în viață, au fost nașpa. Dar mă uit la ele și le văd ca pe oportunități din care am ce să învăț. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav”, a spus Leonard Miron, pentru Showbiz Report.

Lonard Miron, despre relația cu actualul partener

Fostul prezentator Leonard Miron a vorbit despre relația pe care o are cu actualul partener și i-a pus la punct pe cei care îi critică orientarea sexuală.

„Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf”, a adăugat Leonard Miron, la Antena Stars.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: