Redactia.ro
Home » Știri » Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei! A opta victorie!

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei! A opta victorie!

Hamilton lider mondial

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Ungariei. Pentru pilotul britanic este a opta victorie din acest sezon din Formula 1. Max Verstappen a plecat din pole-position, și și-a păstrat avantajul o mare parte din cursă, britanicul rulând în spatele său. În turul 48, Lewis Hamilton a intrat la boxe pentru a doua oară și a revenit pe pistă cu pneuri noi. Britanicul a ajuns în spatele lui Verstappen în turul 67 și l-a depășit la capătul liniei de start-finish. Sebastian Vettel a reușit să treacă de coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, și a terminat cursa de pe circuitul Hungaroring pe locul trei.

“Îi sunt recunoscător echipei mele pentru că are în continuare încredere în mine şi pentru că forţează în continuare limitele şi să rişte, să îşi încerce şansele cu mine. Suntem împreună de şapte ani şi simt mereu că este o victorie nouă”, a declarat Hamilton după cursă.

Hamilton, lider în clasamentul mondial

Hamilton păstrează poziția de lider al clasamentului mondial cu 250 de puncte. Pe locul doi la general este coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas cu 188 de puncte, în timp ce poziția a treia este ocupată de Max Verstappen de la Red Bull cu 181 de puncte. În clasamentul constructorilor, Mercedes conduce detașat cu 438 de puncta. Pe locul doi este Ferrari cu 288 de puncta, iar pet rei Red Bull cu 244 de puncte. Etapa a 13-a, Marele Premiu al Belgiei, va avea loc în data de 1 septembrie, pe circuitul Spa-Francorchamps.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: