Redactia.ro
Home » Monden » Lia Bugnar, declarații despre Theo Rose, care e însărcinată în 8 luni: „Gravidenia nu e o boală” 

Lia Bugnar, declarații despre Theo Rose, care e însărcinată în 8 luni: „Gravidenia nu e o boală” 

Lia Bugnar, declarații despre Theo Rose, care e însărcinată în 8 luni: „Gravidenia nu e o boală” 

Lia Bugnar a făcut declarații despre Theo Rose, actuala iubită a fostului partener al Liei Bugnar, Anghel Damian. Iată ce a spus scenarista Lia Bugnar.

Lia Bugnar, declarații despre Theo Rose, care e însărcinată în 8 luni: „Gravidenia nu e o boală”

Fosta iubită (Lia Bugnar) și actuala iubită (Theo Rose) ale lui Anghel Damian, lucrează împreună că le convine sau că nu.

Anghel Damian și Lia Bugnar sunt regizorul, respectiv scenarista serialului de la PRO TV, Clanul. „Clanul” se pregătește pentru sezonul 3.

Theo Rose urmează să devină mamă și să îl facă pe Anghel Damian tătic pentru prima dată. Îndrăgita cântăreață este însărcinată în luna a 8-a, așa că fanii serialului s-au gândit că aceasta nu va mai apărea pe micul ecran. Lia Bugnar a vorbit despre acest subiect, lămurind situația.

„Evident că apare. De ce să nu apară? Păi, gravidenia nu e o boală. Gravidenia e o etapă din viața omului. (…) Astea le rezolvați dumneavoastră la psiholog… Dar nu, nu-i bolnavă. Evident, e un film”, a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Întrebată dacă este bătăioasă, Lia Bugnar a spus: „Nu. Dar dacă cineva mă atacă, știu să mă apăr”.

Theo Rose a ales numele fiului ei și al lui Anghel Damian

Îndrăgita cântăreață în vârstă de 25 de ani are mari emoții cu privire la nașterea fiului ei și al lui Anghel Damian! Fanii acesteia s-au întrebat de multe ori ce nume va alege pentru micuț și iată că, în sfârșit, Theo Rose a făcut anunțul în cadrul matinalului PRO FM:

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a dezvăluit artista.

„Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. Daca o fi să am o fetiță, nu știu exact. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult.”, a mai declarat Theo Rose.

Numele „Ioan” provine din biblia greacă și înseamnă „Dumnezeu este milostiv”. Este o variantă a numelui biblic „Ioan” sau „Ioan Botezătorul”. În multe culturi, acest nume este considerat un nume sfânt și este asociat cu înțelepciunea și curajul.

În unele culturi creștine, Ioan este considerat un nume de botez și este oferit copiilor pentru a le asigura protecție și binecuvântări.

Numele „Sasha” este o variantă a numelui Alexander/Alexandru, care provine din limba greacă antichă și înseamnă „apărător” sau „apărător al oamenilor”. Numele Alexander este foarte popular în multe culturi, inclusiv în Europa, Rusia și America de Nord.

Varianta „Sasha” a numelui Alexander este mai frecventă în culturile rusești și slave și poate fi folosită atât pentru băieți, cât și pentru fete. Este un nume popular și se poate spune că transmite ideea de putere și curaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: