Redactia.ro
Home » Știri » Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

GALERIE FOTO (6) Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Lia Bugnar a povestit despre momentul despărțirii de fostul ei iubit, regizorul și actorul Anghel Damian, care s-a cuplat cu Theo Rose și cu care acesta are o relație în momentul de față. Ea a vorbit în cadrul show-ului digital, „Întrebarea Mesei Rotunde”, cu actorul Marius Manole. Iată ce declarații a făcut!

Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu vreme de câțiva ani, iar în prezent, fostul iubit al scenaristei are o relație cu cântăreața Theo Rose. Iată prin ce trăiri a trecut după despărțire Lia Bugnar, așa cum a declarat: „M-a lovit tancul, m-a lovit. N-am citit nimic, dar știu din interior lucrurile, nu vreau să văd distorsiunile. Viața e interesantă în fiecare zi, pentru că reușesc să pun la loc ceva din mine. Sunt un om care se comportă bine în situația dată. De câteva zile încoace reîncepe să mi se pară că sunt frecventabilă”.

Totuși, experiența de viață i-a arătat Liei Bugnar că dragostea începe abia după ce pleacă fluturii din stomac.

„Cred că îndrăgosteala este ceva extrem de plăcut omului, dar cred că ea își arată valoarea un pic după ce trece. Foarte puține lucruri țin până la sfârșitul vieții”, a spus, în premieră, scenarista serialului Clanul, regizat chiar de fostul iubit al ei, Anghel Damian, în cadrul show-ului digital, „Întrebarea Mesei Rotunde”, cu actorul Marius Manole.

Cine este fostul soț al Liei Bugnar. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani

Înainte să aibă o relație cu Anghel Damian, Lia Bugnar a fost căsătorită cu Dragoș Buhagiar, actualul președintele al UNITER, un cunoscut scenograf de teatru și film român, care are un palmares bogat în domeniu.

„Dragoş Buhagiar păşeşte  pe urmele marelui Ion Caramitru şi sunt sigur că se va ridica la înălţimea misiunii sale. Este un scenograf cu o experienţă bogată în teatru, film şi televiziune, activitatea domniei sale fiind apreciată şi premiată în numeroase rânduri”, a declarat ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, citat de News.ro.

La un moment dat, Lia Bugnar mărturisea că mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost „cel mai important act de cultură” pe care l-a făcut vreodată. Culmea este că atunci când era doar un copil, ea nu credea deloc în căsătorie și nu s-a văzut niciodată soția cuiva.

„Am fost măritată dintr-o inconsecvență față de principiile mele din copilărie. Eu nu voiam să mă mărit în viața mea și nu voiam să am copii. În cartierul nostru eram toți niște copii care ne sprijineam unii pe alții în momentele în care erau scandaluri în casă, era dezastru”, a spus Lia Bugnar în cadrul show-ului digital, „Întrebarea Mesei Rotunde”, cu actorul Marius Manole.

Totuși, s-a întâmplat. Cei doi și-au pus pirostriile, iar căsnicia lor a durat ceva vreme: nu mai puțin de 12 ani. Într-un interviu din 2005, Lia Bugnar mărturisea că fostul ei soț este persoana care a „modificat-o de-a binelea” și că începutul poveștii lor de dragoste a fost „abrupt” și „instantaneu”, potrivit tonica.ro. Ulterior, Lia Bugnar și Dragoș Buhagiar au ales să meargă pe drumuri separate la începutul anului 2013.

Lia Bugnar, dezvăluiri după despărțirea de Anghel Damian: „M-a lovit tancul, m-a lovit”
Foto: colaj BZI
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: