Redactia.ro
Home » Monden » Lia Bugnar susține că n-o știe pe Theo Rose, deși există fotografii în care apar împreună: „Nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”

Lia Bugnar susține că n-o știe pe Theo Rose, deși există fotografii în care apar împreună: „Nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose”

GALERIE FOTO (2)

Lia Bugnar a oferit recent un interviu publicației Click! în care a vorbit despre noul ei proiect cinematografic, „Ramon”, dar și despre „Clanul”, cel din urmă bucurându-se de un real succes pe TV la momentul actual. Așa s-a ajuns și la o discuție cu scenarista despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei iubit, respectiv Anghel Damian. Surprinzător, scenarista a declarat că nu a vorbit niciodată cu artista. Ceea ce… nu pare fi adevărat.

Lia Bugnar, un nou succes cinematografic

După zeci de piese de teatru scrise, Lia Bugnar bifează reușite și în producțiile televizate. „Clanul” și „Ramon” sunt cele mai noi producții de succes ale scenaristei. Prezentă la lansarea celui din urmă, Lia a vorbit despre cum a luat ființă filmul, dar și care a fost aportul ei. „Am contribuit cu ce contribui eu de obicei, adică: ce vorbesc actorii este scris de mine. În filmul ăsta, care a pornit de la o idee de-a lui Pavel Bartoș, după care Jesus del Cerro și Anghel Damian au scris un scenariu, după care eu am scris scenariul propriu zis. Și cum n-am mai fost la o lansare de trailer, am fost curioasă ce se întâmplă la așa ceva.”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Ce a spus despre Theo Rose

Întrebată fiind de reporterul Click! dacă a vorbit vreodată cu Theo Rose, actuala lui Anghel Damian, Lia Bugnar a surprins cu răspunsul său. Ea a mărturisit că nu a vorbit niciodată cu artista, în ciuda faptului că există câteva cadre surprinse acum câteva luni, în care cele două pare că dialoghează.

„Eu nu am vorbit în viața mea cu Theo Rose. Presupun că ne referim la acea fată care joacă în “Clanul”, nu? Și care cântă, nu? Eu sunt scenarist, eu stau acasă și scriu, nu prea am legătură cu actorii din serial, decât cu cei cu care mă știam de mai demult. Ei îmi mai scriu și îmi mulțumesc pentru diverse lucruri.

Cu actrița din rolul “Vera” nu am o relație. Și, în afară de asta, ați vorbit de o sarcină?… Cred că orice lucru de început are delicatețea lui, timiditatea lui și cred că nu trebuie pus pe toate tarabele pentru că este mai bine să mergi pe burtă la astea, deoarece lucrurile trebuie să se întâmple așa cum trebuie.

Nu trebuie să fie un subiect de ziar (n. R – sarcina lui Theo Rose) pentru că sunt atât de multe lucruri delicate la o asemenea situație și trebuie lăsate să se întâmple în felul lor, în armonia lor”, a declarat Lia Bugnar, pentru Click!.

Lia Bugnar și Theo Rose, schimbând amabilități. FOTO: captură CANCAN.RO
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: