Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a dezvăluit cum a slăbit după „Asia Express”. La ce dietă a apelat artista

Lidia Buble a dezvăluit cum a slăbit după „Asia Express”. La ce dietă a apelat artista

Lidia Buble și Horațiu Nicolau, cel mai nou cuplu din showbiz

Lidia Buble reușește cu succes să-și încânte publicul cu fiecare apariție a sa, iar de la an la an, pare că este din ce în ce mai frumoasă. După experiența de la „Asia Express” spectatorii au fost de părere că vedeta a luat în greutate câteva kilograme, însă realitatea a fost cu totul alta. Deși s-a îngrășat puțin, a reușit imediat să scape de greutatea nedorită și a împărtășit cu fanii săi metoda la care a apelat.

Lidia Buble s-a confruntat la începutul carierei cu kilogramele în plus

Încă de când s-a lansat în industria muzicală din România, Lidia Buble a fost mereu ținta remarcilor despre greutatea sa. La început, răutăcioșii au fost de părere că artista este multe prea plinuță pentru a avea succes pe micile ecrane, însă aceștia s-au înșelat amarnic.

Deși nu a negat niciodată că aceste critici au rănit-o, Lidia a preferat să ia tot ce a fost mai bun din ele. S-a ambiționat, iar în cele din urmă a ajuns la o greutate ideală, care o avantajează din orice punct de vedere.

Din informațiile disponibile în presă, se pare că în anul 2014, Lidia Buble cântărea cu 12 kilograme mai mult. Pe atunci prefera să-și țină părul lung, iar machiajul său era mult mai simplu. Pe măsură ce a înaintat în vârstă, artista a evoluat enorm, atât din punct de vedere fizic, cât și profesional. În doar 7 ani de carieră a ajuns una dintre cele mai iubite cântărețe din țara noastră, iar trupul său parcă este sculptat.

Lidia Buble a dezvăluit cum a slăbit după „Asia Express”. La ce dietă a apelat artista

Participarea la „Asia Express” a Lidiei alături de sora sa, Estera, a fost o oportunitate unică pentru spectatori de a cunoaște mai bine pe artistă. Au văzut-o în ipostaze în care nimeni nu se aștepta și au fost cuceriți de energia și simțul său al umorului dezvoltat. Au existat însă și persoane care au privit-o cu ochi critici, iar faptul că a luat în greutate nu a trecut neobservat de aceștia.

Când s-a întors acasă, Lidia Buble a mărturisit că i-a uimit pe apropiații săi. Era mult mai slabă în realitate decât părea la televizor, dovadă clară a zicalei conform căreia camera de filmat mai adaugă câteva kilograme în plus.

A realizat că s-a îngrășat, într-adevăr, 2 kilograme, însă a reușit într-un timp record să scape de ele. Deoarece este o persoană foarte deschisă, a împărtășit cu publicul său cum a reușit să-și recapete silueta de invidiat.

„Spre uimirea tuturor, nu m-am îngrășat aproape deloc. Cele două kilograme luate în plus se văd la televizor ca și cum ar fi mult mai multe. P

ersoanele cu care m-am văzut la întoarcerea din emisiune erau chiar uimite deoarece la televizor arătam într-un fel, iar în realitate eram tot o slăbătură. (râde)

Acum, acele câteva kilograme în plus le-am dat jos imediat cu ajutorul masajului cu bambus și printr-o alimentație corectă.”, a spus Lidia Buble pentru revista Viva!.

Etichete: