Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a explicat de ce și-a pus „doliu” pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista

Lidia Buble a explicat de ce și-a pus „doliu” pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble a explicat de ce și-a pus doliu pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a explicat de ce și-a pus „doliu” pe rețelele de socializare. Artista și-a îngrijorat fanii din mediul online după ce și-a schimbat fotografiile de profil de pe toate conturile de socializare cu o imagine neagră. Internauții au crezut că vedeta a pierdut pe cineva drag, dar ulterior, Lidia a revenit cu o explicație.

Lidia Buble a explicat de ce și-a pus „doliu” pe rețelele de socializare. Ce se întâmplă cu artista

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Blondina a devenit cunoscută după melodiile lansare alături de Adi Sînă, cel care a și ajutat-o în domeniul muzicii. După ceva timp, Lidia a intrat într-o relație de iubire cu Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1. Cei doi au fost împreună aproape zece ani, iar în urmă cu mai bine de doi ani, Lidia și Răzvan au pus capăt relației. Cei doi au rămas în relații bune, ba chiar Răzvan este în continuare managerul său.

După despărțirea de moderatorul tv, Lidia s-a axat pe cariera sa, după care și-a găsit alinarea în brațele actorului Harlys Beccera. Blondina se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, iar ea îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Lidia și-a îngrijorat fanii după ce și-a schimbat fotografiile de profil cu una neagră.

Vedeta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. Lidia Buble a mărturisit că vrea să ia o pauză de la tot ceea ce înseamnă social media. Conform PR-ului său, artista își dorește să facă un detox, așa că a decis să renunțe pentru o perioadă la activitatea de pe Internet. Internuații au crezut inițial că artista a pierdut pe cineva drag și i-au trimis mesaje de condoleanțe. Cei mai mulți au încurajat-o să treacă cu bine peste tragedia cu care se confruntă, Lidia primind numeroase mesaje de condoleante.

Lidia Buble imagine

Lidia Buble, despre despărțirea de Răzvan Simion

După o relație de cinci ani de zile, Lidia Buble și Răzvan Simion au decis să pună capăt. Relația lor a venit după divorțul matinalului de mama copiilor săi. În urmă cu doi ani, Răzvan a făcut marele anunț, spunând că este mult mai bine pentru Lidia să meargă pe drumuri separate. În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil, Răzvan a clarificat lucrurile, spunând care a fost, de fapt, motivul principal al unei despărțiri. Acesta a spus că atunci când un cuplu își spune adio, de vină sunt două persoane.

Răzvan Simiona spus mai în glumă, mai în serios, că cei care se fac mereu vinovați pentru destrămarea unui cuplu sunt bărbatul implicat și mama lui. ”Întodeauna într-o despărțire sunt de vină doi. El și maică-sa”,a spus Răzvan Simion în cadrul emisiunii matinale.

De asemenea, Lidia Buble a declarat într-o emisiune că se înțelege foarte bine cu fostul ei iubit. „Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni, chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne «dăm în cap» sau să nu ne mai salutăm.Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) Cred că am rămas același om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret. Nu regret absolut nimic, nici greșelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit și m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită”, a spus Lidia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: