Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau: „Iubire și dragoste în viața mea există”

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau: „Iubire și dragoste în viața mea există”

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar pe plan amoros, Lidia Buble nu prea a avut noroc. Vedeta a avut o relație cu Răzvan Simion, iar după ce s-a despărțit de el, artista a încercat să-și găseasă fericirea în brațele lui Harlys Becerra, dar relația lor nu a funcționat. Ce spune blondina despre presupusa poveste de dragoste dintre ea și Horațiu Nicolau?

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau: „Iubire și dragoste în viața mea există”

Lidia Buble, adevărul despre relația cu Horațiu Nicolau. După ce s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble a ales să se axeze pe cariera muzicală. După câteva luni,artista părea că și-a găsit liniștea în brațele actorului cubanez Harlys Becerra. Spre surprinderea fanilor ei, Lidia s-a despărțit de acesta, iar acum se zvonește că ar avea o relație cu Horațiu Nicolau. Cei doi au fost surprinși în timp ce luau cina împreună, fiind extrem de apropiați. Recent, blondina a vorbit despre Horațiu Nicolau, dar preferă ca viața ei amoroasă să rămână discretă. Vedeta a declarat că în viața ei există dragoste, dând de înțeles că ar fi într-o relație. Cu toate astea, Lidia nu a dorit să ofere mai multe detalii despre presupusa relație. „Iubire și dragoste în viața mea există. Nu am căutat niciodată persoane care să fie publice sau faimoase, am căutat mereu să fie discret”, a povestit Lidia Buble.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a precizat că își asumă toate deciziile pe care le ia, dar preferă ca viața sa amoroasă să rămână privată. Vedeta a menționat că își dorește ca viața ei sentimentală să nu devină un subiect monden și vrea să-și trăiască iubirea departe ochii oamneilor. „Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie, fiecare lucru pe care îl face, trebuie să recunosc că nu e neapărat cel mai comod lucru (n.r să se afle de viața amoroasă), că prefer să țin pentru mine, în patru ochi spun tot, dar eu consider că e mai bine să fie așa mai discret”, a adăugat vedeta.

Lidia Buble a confirmat despărțirea de Harlys Becerra

Lidia Buble și Harlyn Becerra au fost împreună mai multe luni, dar relația lor s-a terminat brusc în urmă cu puțin timp. Blondina a vorbit despre separarea de actorul cubanez, mărturisind că distanța ar fi fost cea care a dus la despărțire. Lidia este de părere că atunci când două persoane aflate într-o relație au probleme și nu găsesc rezolvare, cel mai bine e să se ajungă la despărțire. ”În momentul în care ceva nu funcționează eu sunt de părere că trebuie să punem stop, niciodată nu există un singur vinovat, vina e de ambele părți. Distanța e o problemă, distanța într-o relație nu e cel mai bun lucru. Nu cred că asta contează, cine a pus punct, a fost o poveste frumoasă”, a spus Lidia Buble într-o emisiune TV.

Cu toate astea, Lidia a declarat că încă mai ține legătura cu fostul ei partener, se înțeleg foarte bine și mai vorbesc la telefon. Mai mult, blondina a declarat că a rămas în relații bune cu toți bărbați cu care a avut o relație. ”E un om cu care țin legătura, e un om frumos de la care am învățat foarte multe lucruri. Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, suntem oameni, niciodată nu ne-am dat în cap sau nu ne-am mai salutat, uite cum este și cu Răzvan. Sunt un om foarte asumat care își asumă fiecare decizie”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: