Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, amintiri emoționante din perioada copilăriei. Cum a fost să crească într-o familie cu 11 copii

Lidia Buble, amintiri emoționante din perioada copilăriei. Cum a fost să crească într-o familie cu 11 copii

Lidia Buble se bucură în prezent de iubirea publicului și o situație financiară deosebită, dar lucrurile nu au fost mereu astfel pentru ea. A crescut într-o familie numeroasă și strictă, iar banii nu erau mereu suficienți pentru ea și cei 10 frați ai săi. Artista a făcut recent destăinuiri despre copilăria sa, în special despre momentele fericite și lecțiile pe care le-a învățat de la părinții săi.

Lidia Buble s-a născut în data de 8 iunie 1993 într-o familie numeroasă din județul Deva. Tatăl său era pastor, așadar și-a crescut copiii în conformitate cu credințele sale și învățăturile bisericești. Familia lor este formată din 11 copii, iar în ciuda lipsurilor materiale, au fost mereu uniți și împreună. S-au bucurat de multă iubire, lucru care se întâmplă chiar și acum, când artista și frații săi au ajuns la vârsta maturității.

Lidia Buble, amintiri emoționante din perioada copilăriei

Începutul Lidiei în calitate de artistă este unul care poate fi considerat neobișnuit. În timp ce colegii săi de scenă au cântat încă din copilărie pe scenele din România și au urmat cursuri în acest sens, artista și-a făcut pentru prima oară vocea auzită în biserică. Cânta în cor, iar tatăl său era pastorul care ținea slujbele comunității lor religioase.

Astfel, copilăria cântăreței a fost uneori dificilă, familia lor având o situație financiară modestă, cu care s-au descurcat însă cu demnitate. Încercările prin care au trecut i-au unit, iar acum reuniunile de familie sunt ocazie de sărbătoare pentru ei.

Cum a fost să crească într-o familie cu 11 copii

Lidia și cei 10 frați și surori se întorc mereu cu dragoste în casa părintească. Sărbătorile îi găsesc împreună, iar părinții îi primesc de fiecare dată cu brațele deschise. Povestesc și se bucură de aceste momente, preparatele tradiționale pregătite de mama lor cu dragoste fiind nelipsite. Artista se simte norocoasă că face parte dintr-o asemenea familie, mai ales că există și multe clipe amuzante pe care poate să le împărtășească cu oamenii din jurul său.

„Este o binecuvântare să fii parte dintr-o familie atât de numeroasă, iar atunci când ne adunăm la masă, cu ocazia sărbătorilor sau unei întâlniri cu toții, avem ce povesti și, desigur, ne jucăm împreună cu nepoțeii. Cea mai simpatică amintire este cea în care mami ne-a făcut piureul cu bormașina, pentru că nu avea o ustensilă destul de mare pentru cantitatea necesară, astfel încât să ne ajungă la toți. (râde)”, a spus Lidia Buble pentru VIVA!.

Lecția pe care Lidia a primit-o de la părinții săi

Chiar dacă a devenit celebră în urmă cu 7 ani, Lidia Buble nu a uitat niciodată lecțiile primite de la părinții săi. A rămas aceeași persoană simplă și sinceră, dornică să fie cunoscută pentru ceea ce este cu adevărat. Astfel, nu s-a pierdut niciodată în iluzia statutului de „vedetă”, iar oamenii au apreciat-o mereu pentru acest lucru.

„Cel mai bun sfat primit de la ei este să rămân la fel de naturală și cu picioarele pe pământ, chiar și atunci când voi pleca de lângă ei. Și așa am rămas!”, a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: