Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble atacată de Cristi Mitrea și Giani Kiriță la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Lidia Buble atacată de Cristi Mitrea și Giani Kiriță la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“

Lidia Buble a fost făcută praf în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!“ de către coechipierii săi Giani Kiriță și Cristi Mitrea, fiind nemulțumiți de parcursul artistei în timpul probei. Cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

În episodul trecut, concurenții au fost supuși unei probe cu cockail-uri. Finalul nu a fost unul fericit pentru Lidia Buble și asta pentru că a pierdut jocul. Colegii nu au fost deloc încântați de rezultat, astfel i-au reproșat diverse lucruri artistei.

Una peste alta, Răzvan Botezatu a fost și el ținta atacurilor. Chiriță i-a reproșat că nu a ales-o bine pe Lidia la această probă cu miză dublă și ar fi trebuit să se consulte cu echipa înainte de a lua o decizie în calitate de șef al tribului. De altfel, forbalistul i-a spus fostului prezentator de televiziune că nu are calitățile necesare pentru a fi liderul lor.

Lidia Buble, făcută praf la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Giani Kiriță și Cristi Mitrea, doi sportivi competitivi, au lăsat de-o oarte diplomația și au fost vehemenți în exprimare cu privire la gesturile Lidiei.

„Îmi pare rău pentru ea, e o fată super mișto, dar nu îmi place victimizarea! Atât ai putut tu! Dacă tu, din 25 de mingii nu ai dat decât una… Îți faci tu, singură, acasă, lecțiile. Nu mai face pe victima, nu mai plânge că nu avem timp de așa ceva”, a spus Giani Kiriţă.

Supărată de reacția celorlalți, dar și de faptul că a pierdut și nu le-a adus colegilor recompensa, Lidia Buble nu s-a mai putut abține și a răbufnit.

„Dacă eu aș fi câștigat proba astăzi, nimeni nu ar mai fi spus nimic. Ar fi fost la fel ca de fiecare dată: vai, ești cea mai tare, ești cea mai bună, bravo, tot așa, șefa noastră… Regină… Și lui Răzvan la fel!”, a spus Lidia Buble printre lacrimi.

Câți bani primesc vedetele pentru lucurile pe care le fac în show

Fiecare concurent este remunerat pentru participarea în show și îndeplinirii regulilor competiției. Astfel, se pare că Lidia Buble este cea mai bine plătită vedetă. Artista ar încasa lunar săptămânal suma de 5000 de euro.

De asemenea, Giani Kiriță ar încasa 2500 de euro pe săptămână, precum și Bia Khalifa. Totodată, Cristi Mitrea, luptătorul MMA, ar încasa 2000 de euro săptămânal, arată Playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: