Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, certată de fani pentru ipostazele sexy în care pozează: „Te îndepărtezi de Dumnezeu”

Lidia Buble, certată de fani pentru ipostazele sexy în care pozează: „Te îndepărtezi de Dumnezeu”

Lidia Buble arată din ce în ce mai bine după despărțirea de Răzvan Simion. Frumoasa cântăreață apare în ipostaze din ce în ce mai sexy și este criticată de fani. 

 

Care a fost reacția internauților

 

Lidia Buble nu ezită să se afișeze în ținute sexy. Artista își face apariția din ce în ce mai mult în tot felul de ipostaze pe Instagram.

Urmăritorii de pe Instagram și-au dat seama că Lidia Buble s-a schimbat foarte tare după despărțirea de Răzvan Simion. ceasta pare o altă persoană de la finele relației sale cu matinalul de la Antenă. Blondina se focusează acum pe ea și se reinvetează ca imagine. Tânăra abordează din ce în ce mai multe ținute cae să dezvăluie mai ult din cop și acre să îi pună în evidență corpul muncit la sală.

Internauții nu au ezitat să critice, însă, aparițiile prea îndrăznețe ale acesteia. ,,Lidia, toate aceste „treburi lumești” ne indeparteaza de D zeu! SI ATUNCI CARE MAI ESTE ROSTUL PE PAMANT?”, a fost răspunsul unui internaut. ,,Ce ne-am mai face fără atâtea filtre si sclipicei?’‘, i-a mai scris un altul. ,,Ai un tata pocăit nu ti-e rusine iti faci familia de rusine”, a criticat-o aspru un alt urmăritor.

Blonda a putut fi surprinsă în câteva ipostaze incendiare, și mai sexy ca niciodată.

Cu toate astea, se pare că, deși ascunde foarte bine acest lucru câteodată, nu prea i-a trecut oful de după ruperea relației cu Răzvan, având reacții imediat după ce s-a scris că acesta ar avea o nouă relație. Ipostazele tot mai sexy în care a fost surprinsă artista, ar putea fi un răspuns după despărțirea de Răzvan Simion.

Toate aparițiile recente ale vedetei pe rețelele de socializare par a fi provocări, și nu ne trebuie mult să ne gândim la adresa cui sunt aceste provocări.

 

 

Lidia Buble, fără inhibiții

 

Având un număr considerabil de fani pe Instagram, blonda a decis să-i șocheze, postând o imagine incendiară la InstaStory. În respectiva postare Lidia Buble a decis să dea la o parte inhibițiile și să se pozeze într-o rochie albă, care a arătat din ce în ce mai mult din corp.

O altă ipostază mai puțin obișnuită este aceea a prezenței vedetei la un medic estetician în urmă cu ceva timp, având în vedere că până acum Lidia a fost vehementă când vine vorba de operațiile estetice, dar cine știe, poate în dorința de a schimba ceva, va dori să-și îmbunătățească imaginea de vedetă.

„Mie nu mi-ar plăcea să îi am mari. Nu-mi plac sânii mari”, declara artista în urmă cu câteva luni.”, declara Lidia, cu ceva vreme în urmă, întrebată de operațiile estetice.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: