Redactia.ro
Home » Monden » A criticat-o pentru relația cu un bărbat divorțat. Ce spune acum Lidia Buble despre mama ei

A criticat-o pentru relația cu un bărbat divorțat. Ce spune acum Lidia Buble despre mama ei

Câți bani câștigă Lidia Buble în fiecare lună. Care era diferența între ea și Răzvan Simion

Lidia Buble are momentele ei de supărare, asemeni fiecăruia dintre noi, iar artista nu ezită să-și exprime nemulțumirile pe rețelelele de socializare. În timp ce gurile rele vorbesc în ultima vreme despre divorțul de Răzvan Simion și că s-ar fi cuplat cu Cornel Ilie de la Vunk, Lidia Buble pare că nu dă curs acestor lucruri. Mai exact, și-a vărsat frustrarea pe Instagram la adresa mamei sale.

Lidia Buble, supărată pe mama sa

Lidia Buble a făcut o reclamație pe pagina de Insagram la adresa mamei sale care nu e prezentă pe rețelele sociale. Artista este nemulțumită că, nu a ajuns încă la ea un pachet de la mama sa cu bunătăți, în timp ce sora sa, care se află în Austria l-a primit deja. ”Nu mi se pare normal ca eu, care stau în România, în București, să nu primesc zacuscă și alte bunătăți pe care le-a primit astăzi sora mea, Estera, ea stând în Austria” a scris Lidia Buble pe Instagram.

„Am și eu de făcut o reclamație aici pe Instagram, pentru mama mea. Mami, tu nu ai Instagram, nu poți vedea. Nu mi se pare normal ca eu, care stau în România, în București, să nu primesc zacuscă și alte bunătăți pe care le-a primit astăzi sora mea, Estera, ea stând în Austria.
Deci…nu mi se pare normal așa ceva. Cum să ajungă mai repede pachetul la ea, decât la mine” a spus artista, pe Instagramul său.

Mama Lidiei Buble va veni în Capitală

În schimb, Lidia Buble a ținut să-i facă în ciudă surorii sale, dezvăluind că pachetul îi va fi adus chiar de mama sa, în București. În plus, ea este fericită și pentru că își va putea strânge mama în brațe.

„Daaaar, am fost mare noroc că mama mea ajunge mâine în Capitală și nu numai că îmi aduce zacuscă, dar eu o voi putea strânge în brațe, Estera, iar tu nuuu! Mâine este rândul meu, de-abia aștept să mă întâlnesc cu mami. Tu doar vei tânji după asta! Zilele trecute, să știi că am primit și eu 3 borcane cu zacuscă.
Și ce crezi, soră dragă…În plus, față de tine, voi primi și brânză făcută de fratele meu. Iar pe lângă brânza de la mama o să primesc și tăiței. Ce dor îmi era să vină mama cu plasa de rafie. Nu m-aș mira să vină cu supă la borcan. Mă aștept să vină cu un tir, ceva. O să primesc și dulceață, o să primesc mai multe” a mai spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: