Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble și Cornel Ilie, prima reacție despre presupusa relație. Cei doi au spus adevărul

Lidia Buble și Cornel Ilie, prima reacție despre presupusa relație. Cei doi au spus adevărul

Lidia Buble și Cornel Ilie pun capăt zvonurilor potrivit cărora ar forma un cuplu, după ce au colaborat pentru lansarea unei noi piese și apar în ipostaze ce lasă de interpretat. Pentru că fanii s-au grăbit să tragă concluzii, cei doi artiști au decis să scoată adevărul la iveală.

Lidia Buble și Cornel Ilie, posibilă relație

Colaborarea dintre Lidia Buble și Cornel Ilie pentru lansarea unei noi piese, a stârnit controverse în jur. Asta pentru că cei doi apar în ipostaze care lasă de interpretat, iar fanii s-au grăbit să speculeze că ar forma un cuplu, după ce Lidia Buble s-a despărțit de curând de Răzvan Simion, la fel și Cornel Ilie de soția sa.  În emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Protv artiștii au spus adevărul. Potrivit spuselor lor, ei nu formează un cuplu, informează Libertatea.

Ce spun cei doi despre presupusa relație

Lidia Buble și Cornel Ilie au negat existența unei relații dintre ei, așa cum s-a vehiculat în ultima perioadă.

”Nu, nu avem o relație. Avem o piesă, un cântec, atât!, a spus Cornel Ilie în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea”, de la Protv.

Lidia Buble a ținut și ea să își spună părerea cu privire la ultimele zvonuri. Artista a fost destul de reținută în declarații.

Nu e prima dată când se scrie că am o relație cu vreun artist cu care am colaborat. Noi avem o relație de prietenie și atât. Suntem gemeni, practic știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta”, a spus și Lidia Buble în aceeași emisiune.

Lidia Buble și Cornel Ilie, prima reacție după ce s-a spus că formează un cuplu. „Știm totul unul despre celălalt”

Cum reacționează Răzvan Simion zvonurilor

La o zi de la lansarea videoclipului pentru piesa “Vino, du-te”, Răzvan Simion a publicat o fotografie cu Lidia Buble și Cornel Ilie din platoul matinalului de la Antena 1.Fostul iubit al Lidie Buble i-a etichetat pe aceștia și a scris în dreptul imaginii:“Este un super hit”. În ciuda faptului că s-au despărțit, prezentatorul TV și artista colaborează în continuare pe plan profesional.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: