Redactia.ro
Home » Monden » Cum a reacționat Răzvan Simion când Lidia Buble s-a prezentat în emisiunea sa cu presupusul iubit

Cum a reacționat Răzvan Simion când Lidia Buble s-a prezentat în emisiunea sa cu presupusul iubit

Lidia Buble și Cornel Ilie de la Vunk formează cel mai nou “cuplu” din industria muzicală. Aceștia au colaborat pentru piesa “Vino, du-te” care s-a lansat astăzi pe YouTube. Însă, prezența acestora la emisiunea “Neața cu Răzvan și Dani” a creat nimic mai mult decât neplăceri pentru fostul iubit, Răzvan Simion.

Lidia Buble a fost din nou prezenta în studioul fostului iubit, Răzvan Simion, de data aceasta cu o colaborare nouă. Artista a veni împreună cu liderul trupei Vunk, Cornel Ilie, cu ocazia lansării celui mai nou videoclip. Însă, Lidia a avut parte de o surpriza pentru că, Răzvan, fostul iubit nu a fost prezent în platou.
„Piesa a intrat pe radio până să fie gata. Ne-a prins foarte pe nepregătite. Era piesa pe radio, dar nu se găsea pe nicăieri. A creat o nevoie în plus. Toată lumea dorea ceva ce nu putea să aibă. Clipul e extrem de natural”, a declarat Cornel Ilie în emisiunea de la Antena 1.

Videoclipul anunță o nouă relație amoroasă

Lidia Buble și Cornel Ilie au parte de un videoclip presărat cu momente destul de intime. Pe lângă atingerile de mâini, cei doi par să se sărute, lucru ce se poate întâmplă și în viață de zi cu zi, având în vedere că atât Cornel cât și Lidia sunt liberi de relație.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea pe internet

Răzvan Simion, fostul iubit al Lidiei anunță cu ceva timp în urma că drumurile celor doi se despart. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Nici Cornel Ilie nu stă pe roze

Pe 4 septembrie, Cornel Ilie anunță pe Instagram că se desparte de soția să Eliza, menționând că vor rămâne prieteni sic a se vor ocupa amândoi de creșterea celor doi copii, Zara și Cezar. Cornel și Eliza au fost căsătoriți 5 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: