Redactia.ro
Home » Știri » Cornel Ilie a mărturisit ce e între el și Lidia Buble: „Ne-am întâlnit la momentul potrivit”

Cornel Ilie a mărturisit ce e între el și Lidia Buble: „Ne-am întâlnit la momentul potrivit”

Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, a făcut declarații despre colaborarea cu  Lidia Buble. Cei doi artiști colaborează pentru noua piesă ,,Vino/ Du-te”. Vedeta s-a fotografiat în brațele solistului Trupei Vunk și a stârnit reacția fanilor. Mai mult, speculațiile despre o posibilă relație nu au întârziat să apară.

 

Cornel Ilie:” Cântecul perfect pentru noi”

Solistul trupei Vunk a făcut declarații despre colaborarea cu Lidia Buble pentru noua piesă. Artistul a explicat că piesa a fost scrisă în carantină. „Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. ” 

https://redactia.ro/lidia-buble-are-o-relatie-cu-un-artist-proaspat-divortat-un-apropiat-de-asta-a-divortat-la-inceput-de-septembrie-63807

Lidia Buble îi ține la curent pe fani cu tot ceea ce face. Reacțiile au apărut după ce artista a postat pe Instagram mai multe imagini de la filmarea clipului. Artista nu a ratat să surprindă și glumele cu solistul trupei Vunk. Într-unul dintre videoclipuri, Lidia sare la gâtul lui Cornel, iar dialogul dintre cei doi  le-a dat de bănuit fanilor, susținând că cei doi ar avea o relație. Cu Lidia am vorbit de multă vreme să colaborăm, iar acum ne-am întâlnit la momentul potrivit, în cântecul perfect pentru noi”, a declarat Cornel Ilie, potrivit revisei Unica.

Piesa este, așa cum susțin cei doi artiști, una romantică și vorbește despre poveștile de dragoste care apun. Piesa a putut fi auzită la radio chiar în ziua lansării. ”E pentru prima dată când îmi aud piesa la radio și mi se pare…deci n-am cuvinte”, a spus Lidia Buble într-o postare pe Instagram.

https://redactia.ro/lidia-buble-a-scos-piesa-vino-du-te-cu-trupa-vunk-versurile-melodiei-62336

Cornel Ilie a divorțat de soția sa

 

Solistul trupei Vunk a anunțat că a divorțat de soția sa, Eliza, în septembrie după o căsnicie de cinci ani. Cei doi au doi copii, pe Zara, 5 ani, și pe Cezar, un an. ”Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală.” 

Și Lidia Buble este o persoană liberă. Artista a pus capăt relației de cinci ani cu prezentatorul de la Antena 1, Răzvan Simion în această vară. Deși cei doi păreau să formeze un cuplu extrem de solid, însă cei doi s-au despărțit cu mult timp înainte de anunțul oficial, potrivit unor apropiați ai artistei.  Prezentatorul rămâne, în continuare, managerul artistei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: