Redactia.ro
Home » Știri » Lidia Buble a scos piesa „Vino du-te” cu trupa VUNK. Versurile melodiei

Lidia Buble a scos piesa „Vino du-te” cu trupa VUNK. Versurile melodiei

Vino du-te VUNK feat Lidia Buble

Veste bună pentru fanii Lidiei Buble! Artista a scos piesa „Vino du-te” în colaborare cu trupa VUNK, care promite a fi hitul toamnei. Primele acorduri auzite i-au cucerit deja pe internauți. Iată care sunt versurile piesei „Vino du-te”

Lidia Buble a scos piesa „Vino du-te” cu trupa VUNK

Lidia Buble a pregătit pentru fanii ei o surpriză muzicală în această toamnă. Artista a lansat o nouă piesă, în colaborare cu trupa VUNK. Melodia, denumită „Vino du-te”, vorbește în versuri despre o iubire nesigură. Mulți s-au grăbit să speculeze că ar fi, de fapt, o scrisoare deschisă față de Răzvan Simion, cel de care artista s-a despărțit acum doar câteva luni. „Eu trebuie să vă mărturisesc că m-am îndrăgostit de la prima audiție de această piesă. Piesa se numește „Vino du-te” și e Vunk feat Lidia Buble.”, a precizat artista pentru fanii ei internauți.

Versurile melodiei „Vino du-te” Vunk feat Lidia Buble

Fanii s-au arătat extrem de încântați de această nouă piesă a artistei și i-au luat cu asalt profilul în căutarea melodiei. Din păcate, momentan, nu este scoasă pe Youtube, iar fanii pot asculta doar pe contul de Instagram al vedetei această melodie. Versurile piesei „Vino du-te” sunt:

„Da, tu, tu, tu, chiar tu.

Tu care mi-ai mâncat sufletul

De nici eu nu mai știu

Dacă să plec sau să mai stau

 

Da, eu, eu, chiar eu

Eu cea care te va cunoaște mereu

Așteaptă curioasă în banca ei

Oare acum ce mai vrei

 

Cu o mână mă ții

Cu alta mă frigi

O dată mă învii

Și o data mă stingi”, sunt o parte din versurile piesei „Vino du-te” VUNK feat Lidia Buble.

Piesa este, așadar, o declarație de dragoste pentru un el ori ea care nu știe ce simte. Unii au interpretat că piesa este o declarație nerostită către foștii parteneri ai celor doi artiști, dat fiind faptul că și liderul trupei VUNK a pus punct unei relații de lungă durată acum o lună.

Pe atunci, artistul anunța că a decis ca el și soția să nu mai formeze un cuplu amoros, dar că vor rămâne în relații bune, de dragul celor doi copii ai lor.