Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble a lansat piesa „Vino du-te” alături de trupa VUNK

Lidia Buble a lansat piesa „Vino du-te” alături de trupa VUNK

du te vino piesa lidia buble

Lidia Buble își surprinde fanii cu o nouă piesă. Artista a lansat astăzi piesa „Vino du-te” în colaborare cu trupa Vunk, pe care a promovat-o deja pe rețelele de socializare. Fanii au fost încântați de primele acorduri ascultate.

Lidia Buble lansează piesa „Vino du-te” alături de VUNK

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a concentrat pe cariera sa muzicală. Artista a lansat mai multe piese în această perioadă, iar astăzi a anunțat o nouă colaborare muzicală. Este vorba de una cu trupa Vunk, pe piesa „Vino du-te”. Deocamdata, artista le-a oferit fanilor internauți doar câteva acorduri din piesa care promite să fie în topul preferințelor în această toamnă.

Versuri piesa „Vino du-te” a Lidiei Buble în colaborare cu trupa VUNK

Pe rețelele de socializare, fanii au avut ocazia de a asculta primele versuri din piesa „Vino du-te”, cântată de artistă în colaborare cu trupa Vunk. Iată, așadar, care sunt versurile acestei melodii:

„Da, tu, tu, tu, chiar tu.

Tu care mi-ai mâncat sufletul

De nici eu nu mai știu

Dacă să plec sau să mai stau

 

Da, eu, eu, chiar eu

Eu cea care te va cunoaște mereu

Așteaptă curioasă în banca ei

Oare acum ce mai vrei

 

Cu o mână mă ții

Cu alta mă frigi

O dată mă învii

Și o data mă stingi”, sunt o parte din versurile noii melodii a Lidiei Buble.

Amintim că atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, sunt în prezent despărțiți. Luna trecută, solistul trupei Vunk anunța despărțirea de mama copiilor lui. „De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.”, era declarația artistului la acea vreme.

Etichete: