Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble are un nou iubit? Fotografia de cuplu care dovedește asta

Lidia Buble are un nou iubit? Fotografia de cuplu care dovedește asta

Lidia Buble nou iubit

Lidia Buble și-a surprins fanii internauți cu o fotografie de cuplu. După cum era de așteptat, fanii n-au rezistat și au întrebat-o cine este bărbatul misterios alături de care artista se pozează. Ce le-a răspuns cântăreața?

Lidia Buble are un nou iubit

Fanii internauți au crezut că vedeta și-a refăcut viața amoroasă după despărțirea de Răzvan Simion. Asta pentru că, pe contul de Instagram, al cântăreței a apărut o fotografie de cuplu. În imaginea postată, o femeie se ține de mână cu un bărbat. Însă, surpriză! Nu este mâna artistei. Lidia Buble a explicat, într-o altă postare, că este o fotografie luată de pe rețelele de socializare și că, de fapt, nu îi aparține. Prin urmare, momentan, nu există un bărbat în viața ei. „Nu, este o poză de pe o pagină de Instagram foarte cool, pe care eu o urmăresc. Deci, pentru liniștea voastră, nu am un iubit. Nu am o relație. (…) Nu este cazul, sunt solo.”, a fost explicația vedetei.

Cum trebuie să fie bărbatul care o va cuceri

Întrebată fiind de fani cum ar arăta bărbatul ideal, Lidia Buble a menționat că nu s-a gândit niciodată la anumite calități pe care iubitul ei ar trebui să le aibă neapărat. Recunoaște, însă, că sunt niște lucruri pe care le apreciază la bărbatul de lângă ea. „Trebuie să-mi placă, pur și simplu. Îmi plac bărbații foarte smart, care sunt muncitori și care știu să respecte o femeie.”, spune Lidia Buble într-un InstaStory.

Amintim că cea mai recentă relație amoroasă a Lidiei Buble este cea cu Răzvan Simion. Cei doi au pus punct relației în urmă cu câteva luni, din motive necunoscute. La acea vreme, celebrul prezentator anunța despărțirea printr-o postare în social media. Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasa, Sufletel!”, scria Răzvan Simion, la acea vreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: