Redactia.ro
Home » Monden » Decizia pe care a luat-o Lidia Buble după ce Răzvan Simion s-a afișat cu o altă femeie! A dat vestea pe Instagram

Decizia pe care a luat-o Lidia Buble după ce Răzvan Simion s-a afișat cu o altă femeie! A dat vestea pe Instagram

GALERIE FOTO (3) Decizia pe care a luat-o Lidia Buble

Lidia Buble continuă să-și șocheze fanii! Artista s-a fotografiat într-o clinică de estetică, imortalizând momentul în care atinge implanturile mamare. Oare Lidia Buble își pune silicoane?

Decizia pe care a luat-o Lidia Buble după ce Răzvan Simion s-a afișat cu o altă femeie! A dat vestea pe Instagram

Lidia Buble a devenit o artistă îndrăgită în România și de multe ori și-a surprins fanii cu deciziile pe care le-a luat în legătură cu stilul său de viață.

După ce s-a despărțit de iubitul ei, Răzvan Simion, artista pare că își dorește să facă schimbări majore în viața sa. Aceasta a postat recent pe Instagram o fotografie cu o clinică de estetică, mai exact la doctorul estetician Radu Ionescu. Ba mai mult, Lidia a imortalizat momentul în care atinge cu ardoare implanturile mamare expuse la clinică.

Acum, fanii se întreabă dacă blondina a decis să își mărească bustul, sau doar a vrut să-și surprindă urmaritorii.

Deși, de foarte multe ori, unii fani ai acesteia i-au propus să își pună implanturi mamare, Lidia le-a dar impresia că nu va face acest lucru. Lidia este o persoană căreia îi plac schimbările majore, așa că rămâne de văzut dacă își va mări bustul sau nu.

Lidia Buble, schimbare radicala

La începutul carierei sale, Lidia Buble era o simplă fată, cu un stil diferit și o coafură diferită. Însă, în ultimii ani, vedeta a suferit diferite schimbări, iar asta cu ajutorul stiliștilor, dar și cu ajutorul ambiției sale.

Aceasta a devenit cunoscută după ce a colaborat cu Adrian Sînă, iar după ce a devenit iubita lui Răzvan Simion, prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, presa nu a mai scăpat-o din ochi.

Relația celor doi s-a terminat, în urmă cu câteva luni, după ce fiecare a decis să meargă pe drumuri diferite. Totuși, Răzvan și Lidia au decis să rămână prieteni, prezentatorul fiind în continuare managerul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini