Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, copleșită de emoții. De ce a izbucnit în plâns din cauza unui măr

Lidia Buble, copleșită de emoții. De ce a izbucnit în plâns din cauza unui măr

Lidia Buble a trecut printr-un moment emoționant care a făcut-o să plângă, iar artista a împărtășit această experiență cu fanii ei pe rețelele de socializare. Totul a început atunci când a găsit un măr cules din grădina bunicului său, care trecuse în neființă cu trei săptămâni înainte. Acest detaliu a trezit în ea amintiri din copilărie și o legătură profundă cu bunicul său, emoțiile copleșind-o neașteptat.

Descoperirea care a trezit amintiri

Lidia Buble a povestit cum simpla găsire a unui măr a declanșat o reacție emoțională intensă. În timp ce se afla acasă, artista a observat fructul și, la scurt timp, a realizat că acesta provenea din grădina bunicului său, recent decedat. Această mică întâmplare a avut un impact semnificativ asupra Lidiei, amintindu-i de copilărie și de legătura strânsă pe care o avea cu bunicul său.

Pentru Lidia, acele momente petrecute în copilărie în grădina bunicului său reprezentau un simbol al siguranței și al iubirii necondiționate. Descoperirea mărului a fost ca un mesaj tăcut de la bunicul său, reamintindu-i cât de mult înseamnă familia și rădăcinile sale.

Un simplu măr m-a făcut să plâng 😢
Doar l-am mirosit și mi-a trecut prin fața ochilor toată copilăria mea ❤️👫
Miroase a bunicul meu care tocmai s-a transformat în îngeraș în urmă cu 3 săptămâni 🕊️😢 Am sunat-o pe mami și mi-a confirmat că a fost cules tocmai din grădina lui ❤️😭 Pentru o secundă l-am simțit în palmele mele pe bunicul meu de poveste 🤍 Vreau să-l păstrez pentru totdeauna 😢🙏 să simt parfumul ăsta la nesfârșit 🕊️ Nu m-am mai simțit așa copil din copilărie 🥺🤍„, a scris vedeta.

Emoțiile vedetei, împărtășite cu fanii

Pe măsură ce relata întâmplarea, Lidia Buble nu a ezitat să arate vulnerabilitatea și sinceritatea în fața fanilor săi, spunând că nu se aștepta să fie copleșită de emoții atât de puternice. Ea a explicat că acel măr a avut o semnificație specială, fiind mai mult decât un simplu fruct – era un simbol al legăturii sale cu trecutul și cu familia.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți dintre aceștia oferindu-i sprijin moral și împărtășind propriile lor experiențe similare. Comunitatea online a reacționat cu empatie și înțelegere față de Lidia, oferindu-i un sprijin emoțional în aceste momente dificile.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: