Redactia.ro
Home » Monden » Lidia Buble, despre primul copil. Artista este pregătită să aducă pe lume un copil

Lidia Buble, despre primul copil. Artista este pregătită să aducă pe lume un copil

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble, despre primul copil

Lidia Buble, despre primul copil. Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre dorința de a devenit mamă. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a declarat că este pregătită să aducă pe lume un copil și le-a spus fanilor săi când se va întâmpla asta.

Lidia Buble, despre primul copil. Artista este pregătită să aducă pe lume un copil

Lidia Buble, despre primul copil. Una dintre cele mai talentate artiste din România, a vorbit despre momentul în care va aduce pe lume primul său copil. Lidia Buble, căci despre ea este vorba, s-a săturat de singurătate și este pregătită să aducă pe lume un copil. După ce a pus punct relației cu Răzvan Simion, Lidia se declară o femeie liberă și disponibilă, dar tot mai visează la o dragoste pură ca în povești. Lidia Buble profită în prezent de viața de artist pe care o duce și care i-a schimbat în totalitate viața. După ce în copilărie a avut un trai greu, Lidia se bucură acum de norocul ei.

În acest moment, Lidia se află în vacanță, împreună cu una dintre surorile ei. Iar tot de aici a reușit să-și șocheze fanii cu o declarație surprinzătoare. Se știe deja că artista are o familie numeroasă, iar în momentul în care va deveni mamă, acesteia nu i-ar fi greu. Chiar dacă nu este într-o relație, Lidia visează la momentul în care își va găsi sufletul pereche și va deveni mămică. După ce a reușit să aibă o carieră de succes, cântăreața a declarat că este pregătită să devină mamă în viitorul apropiat. Vedeta a publicat pe Instagram o fotografie cu o femeie blondă care își strâge copilul la piept, și în dreptul căreia Lidia a scris că în câțiva ani așa va arăta și ea. ”Eu… în câțiva ani”, a scris Lidia Buble în dreptul unei fotografiei.

Fotografia postat de Lidia Buble

Lidia Buble a trăit o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion

Moderatorul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a avut o relație de cinci ani cu artista Lidia Buble. Cei doi s-au cunoscut pe vreme când prezentatorul era căsătorit cu Dianca, cu care avea doi copii. Ulterior, Răzvan a divorțat de soția sa și și-a asumat oficial relația cu Lidia. De-a lungul anilor cei doi au fost considerați unul dintre cele mai puternice cupluri din showbiz.

Se pare însă, că povestea lor de dragostea avea să se încheie în vara acestui an. Cel care a anunțat despărțirea a fost chiar Răzvan, care a scris un mesaj pe Instagram în care a explicat de ce au luat aceasă decizie. „O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit“, a scris Răzvan. În prezent, Lidia și Răzvan au rămas prieteni buni, acesta fiind în continuare managerul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: